35 ani, mama, soție, economist și viitor antreprenor cu acte in regula.
Dintr-o joaca ce a devenit pasiune am reușit sa reinvii un produs și o rețeta cunoscuta doar de bunici.
Afacerea mea in imagini
Cine esti si in ce crezi?
Cred in mine și împreuna cu soțul credem in noi, credem ca vom reusi sa realizam un lucru de care sa fim mândri și de care sa se bucure și cei din jurul nostru. Credem in schimbare, in dorința de mai bine,credem ca se poate trai și mânca sănătos.Care este super-puterea ta?
Am doua 🙂 curajul și nebunia.Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?
Când trebuia sa ma întorc la un program de 8-9 ore de serviciu intr-o multinaționala.Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?
In momentul in care am primit feedback pentru produsele mele și a crescut cererea.Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?
ÎnvățătoareCat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?
Departe..... nici nu credeam ca vom ajunge pana in etapa sa legalizam totul.Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?
Oricui:), de la bebelușul ce începe diversificare pana la bunicuța care are grija de el.Ce produse si servicii ofera afacerea ta?
Produse alimentare de baza: paste fainoase iar in timpul liber facem ateliere de gătit taitei cu copii și adulti.Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?
Oferim produse de calitate, proaspete, cu gust și miros și ingrediente naturale, autohtone.Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?
Nevoie de baza a alimentație, de hrana.Ce valoare aduce in societate afacerea ta?
In primul rând cred ca amajutat la educarea părinților sa aleagă și sa dacă diferența între produsele artizanale și cele industrialia, sa sprijine producătorii locali.
Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?
Folosesc doar produse locale, de la făina pana la legume chiar condimente.Care este relatia afacerii tale cu comunitatea Antreprenoare? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?
Informații și sprijin.Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?
Greu, dar dacă reusesti sa delimitez fiecare acțiune in așa fel încât sa nu trebuiască sa renunți e ușor pana la urma.Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.
Am pus familia pe primul loc tot timpul, dacă ei sunt împliniți S-o eu pot sa îmi îndeplinesc dorințele.Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?
Normal ca contează și educația dar o data ce am luat contact cu domeniul antreprenorial nu am făcut decât sa dezvolt dar și acumulez alte informații.Cum va spune Mos Craciun povestea voastra in aceasta iarna?
Ho! Ho! Ho ! 🙂Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?
PuternicaAmbitioasa
Încrezătoare