Anamaria Popa

Sunt Anamaria, fiică, soție, mamă, soră, cumnată și tot ce mai poate fi un om infinit. Și nu e obositor, e chiar plăcut să fii de toate și în același timp să alegi să fii tu.

Sunt o fire introvertită dar îmi plac mult oamenii, îmi place să-i descopăr și să fiu recunoscătoare că ei există în viața mea și să descopăr că fiecare om vine cu un strop de magie.

Așadar, am o afacere care-mi permite să cunosc mult oamenii, să le știu pasiunile și dorințele, preferințele de culoare și de forme. Și uneori, le știu și visurile. Da, oferind servicii de graphic design și social media marketing, ajung să cunosc latura frumoasă și creativă a oamenilor. Și uite așa, împreună cu soțul meu, descoperim o lume magică, în care fluturi bagheta și se întâmplă minunea.

Și cum poate fi mai bine de atât?

Afacerea mea in imagini

Cover eveniment
Roll-up
Roll-up
Logo și fluturas
Meniu nuntă
Logo
Foaie personalizată

Cine esti si in ce crezi?

Sunt Anamaria și cred în Dumnezeu 🙂 Cred în puterea mea, cred în oamenii cu care interacționez, cred că BINELE ÎNVINGE.

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea sunt eu.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Când am devenit mamă și am vrut să ies din cutia confortabilă, ca să pot oferi o viață mai bună familiei mele.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Pai m-am trezit într-o dimineață și...asta a fost tot. Glumesc. Acum 2 ani am început să-mi doresc altceva pentru mine și familia mea și lansând dorința în Univers, au început să apară tot felul de situații și oameni care m-au ajutat foarte mult. M-au susținut și au fost acolo, mi-au oferit sfaturi și mi-am depășit foarte multe limite. Apoi, am citit, cărțile au super puteri și dacă le combini cu ceva traininguri și seminarii, ta-dam - iese magia. Și, continu să-mi doresc, continui să am visuri și uite așa, cunosc oameni absolut minunați care îmi arată că ORICE E POSIBIL.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Nimic amuzant: doctoriță, învățătoare, profesoară...meserii cu care se mândreau părinții :))

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Acum, motivația noastră s-a extins la două fete și bineînețeles a crescut. Avem un portofoliu de clienți și culmea, unul e mai fain ca altul. Exact așa cum ne-am dorit.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Celor care au o afacere și își doresc o identitate vizuală. Celor care își doresc o imagine pe Facebook dar nu au timp să se ocupe de asta.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

- Creare și distribuire conținut pe Facebook. Creare strategie marketing pentru Facebook
- Logo/ Carti de vizita/ Flayere/ Pliante/ Brosuri/ Reviste/ Afise/ Diplome/ Foaie cu antet/ Mape/ Plic personalizat/ Semnatura email/ Roll-up/ Raport anual/ Catalog prezentare.
- Invitatii petreceri copii, nunta, botez, petreceri/ Felicitari/ Etichete/ Meniuri: restaurant, bar, nunta, petreceri/ Calendare, magneti, pixuri, insigne personalizate.
- Creare pagina de Facebook / Administrare pagina de Facebook/ Cover Facebook.
- Populare site cu informatii, produse/ Prezentari power point.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

"Wooow, dar ce fină și ce sentiment plăcut am avut când am văzut-o! Super! Ce creativă ești!??☺ Foarte frumoasă! Fină și elegantă!”

Ce valoare aduce in societate afacerea ta?

Avem grijă ca produsele pe care le oferim în final clientului să fie de cea mai bună calitate și lucrate la eficiență maximă. Astfel, la final să fie un afis pe care scrie ”Genți din piele pentru femei extraordinare” și nu ”Genți din piele de femeie pentru petreceri fermecătoare”.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Corectitudine, corectitudine și corectitudine.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Încă nu am găsit cheia succesului dar încerc să-i oferim timp special copilului, măcar 10 minute pe zi, în care suntem în totalitate a ei. Bine, sunt zile în care ne jucăm și 5 ore și tot nu e suficient. Încă nu știm cum va fi viața în 4, aflăm în curând dar timpul special ne salvează, ne conectează și reușim cât de cât să menținem o armonie. Din păcate, nu avem același timp special și între noi soții dar lucrăm la asta.
Aa, în weekend-uri, dimineața ne facem cafea și pentru cei mici și pentru cei mari, popcorn sau ceva dulce și ne uităm la un film de animație toți.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Să creadă că ORICE E POSIBIL.

Crezi ca poti presara putina „magie” in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta „magie” pentru tine?

Chiar și când nu am praf magic pentru cafea și simt că nu funcționez chiar bine, mă mai cuprinde și pe mine pesimismul...apare cineva MAGIC în viața mea care-mi schimba perspectiva. De fiecare dată. Da. cred în magie 🙂
Facebook https://www.facebook.com/designpathways/