Otilia 1

Am un magazin online de jocuri educative, prin care încerc să fac lumea mai frumoasă, să încurajez conectarea prin joacă între copii și părinți, fiind în permanentă căutare de jocuri noi, neexploatate încă. Ofer și consultantă pentru alegerea jocurilor potrivite, în funcție de vârsta copiilor și de interesele lor.

Jocurile pe care le vei găsi la Juland by Oti sunt de calitate, verificate și sigure, indiferent dacă vorbim despre jocuri de tip puzzle, din lemn, jocuri magnetice, jocuri de construcție sau de roboți. Jocurile pot părea în aparență simple, însă acestea sunt mai provocatoare decât ai crede. Secțiunea de roboți a site-ului este foarte importantă pentru mine, deoarece cu toții știm că micuții sunt atrași de diverse gadgeturi și dispozitive care le stârnesc imaginația, iar roboții sunt o soluție nemaipomenită de a îmbina știința, tehnologia, noțiunile de inginerie, cu dorința de joacă, cu nevoia descoperirii de la vârste foarte fragede și cu învățarea, prin joacă, a noțiunilor de baza ale programării.

Jucăriile distribuite de Juland by Oti stârnesc creativitatea și pun accent pe munca în echipă, pe cooperare, pe dobândirea de noi cunoștințe, pe a învața, însă într-un mod simplu, liber și creativ, nealterat de condiționările actuale ale lumii reale.

Afacerea mea in imagini

07_Cubetto_7
Kids Playing with Robo Wunderkind(3)
New_Wonder_Pack-1
Cue (Black)(1)
135520_big-500x500
cubissimo logic-500x500
DJ08552-500x500

Cine esti si in ce crezi?

Numele meu este Otilia și sunt mămica unui băiețel de aproape 4 ani. Energic, vorbăreț și foarte curios, un mic explorator, dornic să descopere minunățiile lumii, pasionat de jocurile și jucăriile de logică și construcție.
Din dorința de a-l ajuta să cunoască lumea, dar și să învețe mai ușor, printr-o metodă atractivă, am căutat să îi ofer jucării care să îi dezvolte abilitățile și creativitatea.
Sunt o optimistă incurabilă, o visătoare și cred în bunătatea oamenilor.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Am realizat acum multi ani ca imi doresc afacerea mea, undeva prin 2009. Am reusit abia anul acesta sa imi realizez visul si voi lupta pentru el cu perseverenta si dedicare.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Dintotdeauna am simtit ca am aripi si pot face orice, fiind incurajata si sustinuta in ceea ce mi-am dorit de parintii mei, inca de mic copil. Le datorez tot ceea ce sunt lor, iar de 4 ani, ii sunt recunoascatoare lui Rares, baietelul meu, ca ma invata in fiecare zi sa fiu mai buna.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Da, doctor 🙂

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Produsele mele se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor, mai ales parintilor, care pot dezvolta o relatie frumoasa si o conectare cu copii lor, prin joaca si zambet.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Afacerea mea ofera jocuri si jucarii educative si, in curand si carti pentru copii.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Eu sper ca toate jocurile si jucariile pe care le comercilizez aduc bucurie in casele tuturor oamenilor.

Ce valoare aduce in societate afacerea ta?

Educatie, conectare prin joaca, dezvoltarea aptitudinilor copiilor, o lume mai frumoasa, fara limite de imaginatie.

Cum va spune Mos Craciun povestea voastra in aceasta iarna?

Eu sper ca Mos Craciun sa aduca bucurie in cat mai multe case prin jucariile faine pe care le pot oferi.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Optimista, sociabila, vesela

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

„A fost odată ca niciodată” … Așa începe orice poveste, așa începe și povestea mea, aventura descoperirii unei lumi magice, unde totul este posibil, unde imaginația este descătușată și nu există limite, reguli sau restricții!

Ai avut un plan de afaceri inainte de a deveni antreprenoare? Daca nu, prin prisma experientei pe care o ai acum, ce crezi ca era obligatoriu de luat in considerare inca dinainte de a porni efectiv afacerea?

Povestea este asa: am studii economice si juridice, am lucrat in domenii diverse, ultimii ani in banca> Dupa aparitia copilului, am revenit in banca dupa 2 ani, dar cumva nu mi-am ai gasit locul acolo. Fiind eu insami pasionata de jocuri si jucarii, cumva a vent natural ideea de afacere cu jucarii educative pentru copii (de-a lungul anilor au existat inca 2 idei de afaceri nepuse in practica). Asa ca, intr-o zi de ianuarie 2018 mi-am dat demisia, apoi o luna am muncit la planul de afaceri. Am pornit mai greu decat m-am asteptat la drum, a durat mai mult decat am estimat, dar inceputul este promitator si, cum sunt perseverenta, voi continua sa fac tot ce pot pentru a imbunatati permanent si magazinul si dezvoltarea bussines-ului.

Care sunt proiectele tale de viitor?

Hmmmm...sunt multe. Deschiderea unui showroom, sustinerea de ateliere pe mai multe domenii (robotica, stiinte), loc de joaca si testare de jucarii 🙂

Care este momentul tau preferat al zilei?

Seara, cand ajung acasa si ma ia cel mic in brate.
Website https://www.juland.ro/