46830942_2153170608345143_7461045241890471936_n

Carti din Tei este o librarie virtuala a copiilor iubitori de carti si activitati educative, fiind alaturi de parintii lor in alegerea celor mai bune titluri de la editura britanica Usborne, oferind serviciu personalizat si pliat pe unicitatea copilului.

Usborne este editorul de top din Marea Britanie la categoria carti pentru copii, datorita ilustratiilor deosebite la care lucreaza si ilustratori romani, precum si a continutului extrem de variat si complex, care fac ca invatarea limbii engleze sa fie placuta si usoara. Cartile noastre sunt potrivite pentru toate categoriile de varsta, de la 0 luni la 18 ani, si sunt excelente surse de inspiratie pentru parinti, profesori, si copii. 

Afacerea mea in imagini

111
222
333
444
555
666
777
888
999

Cine esti si in ce crezi?

Sunt mama a doi copii minunați, și de când mă găsesc în aceasta nouă postură, viata mea s-a schimbat radical. Valorile în care cred s-au întărit pentru ca acum trebuie sa găsesc noi metode sa le insuflu și lor aceste lucruri. Asa ca fiecare gând trece prin doua filtre - filtrul personal si filtrul de mama.

Cred în oameni. Cred în oameni corecți, în dreptate, în comunicare transparenta. Mai cred in cafeaua de dimineața și în florile primite fără motiv. Cred ca în vorbe bune și de incurajare, în puterea mamelor, în educație.

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea legata de Cărți din Tei este ca am reușit sa am o echipa fenomenala de mămici care promovează același lucru ca și mine, o copilărie frumoasa cu multe cărți în jurul copiilor, și împreuna reușim sa transformam cât mai multi copii în copii cititori.
Sunt un mentor dedicat și am o satisfacție incredibila când mamele cu care lucrez infloresc efectiv . Se alătura acestei afaceri pline de temeri și întrebări, și ajung în timp sa se auto dezvolte, sa învețe lucruri noi, sa își depășească limite auto-impuse și sa creeze la rândul lor o mica afacere de familie având ca motivație principala propriul copil. Este o mișcare cu adevarat fantastica și cu efecte pe termen lung.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Cochetez de multi ani cu antreprenoriatul. Sunt o persoana care se entuziasmează repede și cu idei care pur și simplu încolțesc.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Am fost mereu o persoana cu opinii. Ca atare, părintii mei n-au avut încotro decât sa fie cei mai mari susținători ai mei. Mereu m-au incurajat în toate tentativele mele, deci visez fără opreliști încă din copilărie

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Cum sa nu? Vânzătoare la mercerie!
Asta a fost primul job pe care mi l-am dorit.
Mai târziu în copilărie visam sa fiu avocat.
Acum sunt bancher, vânzător de cărți și mentor.
Pe aproape 🙂

Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?

Ofer recomandări personalizate în funcție de pasiunile copilului, vârstei și lucrurilor care ii fac plăcere. Găsesc mereu soluții în funcție de persoana cu care discut, fie ca este părinte, mătușa sau bunica.

Cred ca nevoile acoperite de Cărți din Tei sunt diverse.
Apelează la noi părinti care vor un interlocutor de încredere care sa nu le vândă orice bazaconie, de dragul de a vinde.
Alti părinti sunt bucuroși ca pot găsi mereu cărți în stoc pentru aniversari neplanificate.
Sunt bucurosi sa descopere prin noi carti specifice problemelor lor sau subiectelor pe care le abordeaza intr-o perioada anume (invatat sa scrie, matematica, carti pentru copii speciali, de activitati)
La cerere, ii ajutam pe cei plecati in afara tarii sa faca cadouri celor din Romania.
Practic, nu ne dam in laturi de la nimic din ce poate fi rezolvat cu o carte.

Cui se adreseaza afacerea ta?

In majoritate, clienții noștri sunt părinti preocupați de educația celor mici sau chiar ei mari iubitori de carte.

Insa avem și o lista de clienți speciali, care sunt mătuși, bunici sau prietene de familie, sau pur și simplu construiesc biblioteci în așteptarea sau dorința apariției puilor de om.

Cum va spune Mos Craciun povestea voastra in aceasta iarna?

Mos Crăciun va fi absolut mândru de noi. Doar știm ca lui ii place sa citească, în special scrisorile de la copii.
Pentru ca am fost spiridusi vrednici și l-am ajutat, ne va invita la o cana de ciocolata calda după ce vom termina cu livrarea cadourilor și vom depana povesti haioase din timpul sezonului.

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

Cu siguranță ar fi un fel de Greuceanu

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sa îndrăznească. Sa ridice capul sus si sa încerce. Ne suntem datoare noua cu cel putin o încercare.
Website https://org.usbornebooksathome.co.uk/cartidintei/