1707F4B9-DF70-4BA1-9939-6E4B21C44BAC

Numele meu este Adina, sunt designer grafic  și brandul meu se numește Empatic Design. Acest brand a pornit de la pasiunea mea pentru desen, ilustrații și logouri, dar realizez cu drag tot ce tine de partea de branding a unei firme – logo, cărți de vizita, design website/blog/pagină de Facebook, materiale de promovare. 

Afacerea mea in imagini

E76EA404-178A-4BA9-8176-A93B93BCCD13
778F1AE2-CC89-49CC-8C71-7ACA08C1BBE2
CEEFB9C4-068F-4A49-961E-08A32F58E467
06577517-AD70-4DC7-A6EA-BB2C02EC05D5
906554BB-4448-43A0-8B3B-80D0B784A111

Cine esti si in ce crezi?

În meseria de designer grafic se reflectă și pasiunea mea pentru psihologie. Faptul că sunt psiholog clinician atestat mă ajută mult să imi cunosc și să îmi înțeleg clienții și publicul lor ținta. Valorile mele se reflectă în brandul meu - îmi place să ajut și să găsesc soluții funcționale și creative pentru probleme, sunt atentă la detalii și mă dedic fiecărui proiect la care lucrez.

Care este super-puterea ta?

Transform cuvintele în imagini.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Imediat ce am aflat că din pasiunea pentru desen pot realiza lucruri mărețe.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Am realizat asta după ce am finalizat primul proiect pentru un client! A fost momentul meu special, mi-a dat curaj și a întărit încrederea în mine.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Încă de mică îmi doream să ajut oamenii și/sau animalele. După ce mi-am dat seama cum funcționează viața m-am îndreptat spre psihologie.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Serviciile mele se adresează celor care au un brand și doresc să îl crească și diferențieze de restul afacerilor de pe piață. De asemenea, faptul că realizez ilustrații grafice îmi permite să mă adresez și autorilor de cărți sau editurilor care au nevoie de design pentru cărțile ce urmează a fi lansate.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Fiecare client cu care colaborez este fericit atunci când își vede ideile și cuvintele în imagini care surprind fiecare detaliu menționat de ei. De asemenea, clienții mei sunt remarcati cu ușurintă de către potențialii lor clienți, care au o mai mare încredere în colaborare, produsele și serviciile lor.

Care este relatia afacerii tale cu comunitatea Antreprenoare? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?

Comunitatea Anteprenoare este un sprijin valoros pentru orice femeie care tocmai s-a lansat în propria afacere, oferind informații corecte și detaliate.

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

În viața mea se împacă armonios - am toată susținerea soțului și a familiei apropiate, iar copiii sunt sursa mea zilnică de inspirație și fericire.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Consider că ambele au contribuit in egală măsură - studiile universitare mă ajută să comunic cu clienții mei, iar cele autodidacte mă ajută în concretizarea imaginilor schițate pe hartie și vizualizare în imaginația mea.

Care sunt proiectele tale de viitor?

Momentan lucrez la un proiect de suflet - o carte pentru copii scrisă și ilustrată de mine, carte pe care îmi doresc să o lansez anul viitor.

Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?

În timpul liber mă documentez, observ și realizez schite, care s-ar putea ca la un moment dat să prindă viață în afara caietelor mele.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Să aibe încredere în ele, în ceea ce realizează, să lucreze zilnic la ideile lor și să să nu se mulțumească cu statutul de “casnică” dacă isi doresc să evolueze.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Iubesc diminețile - in aceasta perioada a zilei sunt cea mai eficientă și mă concentrez cel mai bine.
Website http://empatic.design