logo adrianart

Sunt Adriana, grafician şi ilustrator, pictez îngeraşi ocrotitori, tricouri personalizate, creez personaje ghiduşe şi sunt fondatoarea Atelierului AdrianArt  – atelier de creat în familie – unde fiecare membru, după talent şi îndemânare, contribuie la realizarea obiectelor artizanale.
Nu avem pretenţia că suntem inovatori în breaslă, dar ceea ce facem, facem cu pasiune şi bucurie, pentru că nu există bucurie mai mare decât aceea de a vedea că lucrările noastre aştern zâmbete şi mulţumire pe chipurile celor din jur.

Afacerea mea in imagini

IMG_9112
IMG_9161
IMG_9246
IMG_8788
IMG_8840
IMG_8849

Cine esti si in ce crezi?

Sunt o fire optimistă și cred că fiecare are puterea de a se reinventa de fiecare dată când are nevoie și își dorește cu adevărat.

Care este super-puterea ta?

Mă simt foarte creativă și nu mă satur niciodată de a veni cu noi și noi idei pentru a le dezvolta în atelier.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Nu cred că am avut vreodată ținta asta. A venit pur și simplu, deodată cu creșterea numărului de persoane încântate de produsele realizate de noi.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Simt că prind aripi cu fiecare prezentare a unui nou produs. Publicul este oglinda mea și prin bucuria pe care mi-o transmite îmi arată de fiecare dată că sunt pe drumul cel bun.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Înveselim lumea prin personajele pe care le creem. Toate sunt năzdrăvane, dezorientate, curioase sau amuzante.

Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?

Produsele noastre, in special tricourile, sunt personalizate. Ceea ce înseamnă că oferim clientului posibilitatea de a-și pune gândul în practică. Când clientul nu este suficient de creativ, inventăm noi o poveste sau un personaj dupa descrierea pe care ne-o face acesta. Avem nevoie doar să știm niște pasiuni, niște trăsături fizice, o întâmplare interesantă... și personajul este gata!

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Chiar trei cuvinte? 😀
Calmă, optimistă, sinceră
Website http://adrianaartizanat.blogspot.com/

Adresa

Str. Sold. Marin Nicolae nr. 44