foto ok

In micutul meu atelier, confectionez articole textile pentru camera copilului si nu numai. De la minunatele paturici patchwork, cortulete Teepee desprinse din poveste, saltelute de joaca, pana la perdele si draperii, practic orice se poate confectiona din material textil.

Afacerea mea in imagini

g vectr
cort 1
cort 3
cort 2

Cine esti si in ce crezi?

Sunt Oana, Mamica lui Sara, o fetita vesela de 2 ani. Povestea mea este una clasica, mi-am dorit intotdeauna sa fac ceva din pasiune, iar dupa nasterea copilului, aceasta idee a prin incet, incet contur. Astfel am invatat sa cos la masina si cum prioritatea parintilor este mereu indreptata spre cel mic, primul articol confectionat a fost un cortulet Teepee. Au urmat paturicile pufoase, din bucati imbinate, iar acum am ajuns sa creez tot ce tine de material textil pentru camera copilului si nu numai.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Dupa nastere, am observat cat de importanta este prezenta parintilor, a mamei in special in viata celui mic. Am luat astfel decizia ca voi incerca sa imi petrec cat mai mult timp cu fetita mea si dupa cei doi ani de concediu de maternitate. Aveam o idee despre ce mi-ar place sa fac si incurajata de familie, de sot in special, am inceput sa pun bazele micii mele afaceri si uite-ma aici!

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Cred ca toata lumea isi aminteste. Pacat ca un procent foarte mic de oameni isi urmeaza visele lasandu-se luati de valurile vietii. Eu mi-am dori sa devin aviator.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Produsele mele se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa aiba in casa articole textile de calitate. Pun suflet in tot ceea ce fac, aloc mult timp procesului tehnologic in sine, sunt perfectionista si incerc sa fac articolele asa cum mi-ar place la randul meu sa le cumpar.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Cred ca momentan, cei mai fericiti clienti sunt cei mici. Confectionez minunatele cortulete Teepee, le personalizez in functie de preferintele copilului, le aduc mai aproape povestea, lumea magica. De la printese, unicorni, eroii preferati, toate cortuletele spun o poveste. Adora sa se ascunda in ele, departe de ochii curiosi ai adultilor, le dau sentimentul de spatiu propriu, de acasa.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Desigur, acesta a fost unul dintre subiectele pe care am pus mare accent: sa pastrez un echilibru intre familie si afacere. Ma bucur de sprijinul sotului meu si reusim impreuna sa imbinam "utilul cu placutul".

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Ambitioasa, perfectionista, hotarata.

Ce propunere de imbunatatire a legislatiei sau a cresterii sprijinului statului ai pentru stimularea dezvoltariii mediului de afaceri?

Am observat ca incet, incet, creste sprijinul statului pentru dezvoltarea mediului de afaceri, al start-upurilor in general. Binenteles, mereu este loc de mai bine, insa depinde de noi toti sa aducem plus valoare societatii, sa fim puternici, pentru ca unde sunt multi, puterea creste.

Care sunt proiectele tale de viitor?

Pe viitor, doresc sa imi extind gama de produse, sa le diversific, sa le perfectionez. Lucrez la acest aspect si sper ca pe viitor sa pot achizitiona achipamentele care sa imi permita sa ajung unde mi-am dorit.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sa nu ezite nici o clipa sa isi urmeze visul. Cu rabdare, toate se implinesc... si sa ceara sprijin atunci cand au nevoie, mai ales celor apropiati.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Momentul meu preferat este dimineata. Micul-dejun armonios in familie si apoi programarea activitatilor pentru restul zilei ma relaxeaza si ma abitioneaza totodata sa imi ating scopurile.
Facebook https://www.facebook.com/atelierlittlebee/