20181117_185322

41 ani, antreprenor de 6, iubitor de ceai bun de când mă știu.

Unic importator și distribuitor al ceaiului Just t, un ceai special, natural, în mare parte bio la nivel de Romania și Sales Manager al producatorului de ceai Just t la nivel de Romania si Europa de Est.

Consider că ceaiul invită la poveste așa că în jurul ceaiului Just t am creat mii de povești frumoase la nivel de Romania și nu numai. Cu un portofoliu de clienți în mare parte clienți de HoReCa, ceaiul Just t se bucură de o notorietate frumoasă. Într-o piață sezonieră în ceea ce privește consumul de ceai în Romania, cele peste 3000 de locații și cele câteva mii bune de iubitori de ceai se bucură zi de zi de un ceai bun pentru că da, noi, echipa Just t încurajăm consumul de ceai în orice moment al zilei. 24 de rețete fabuloase de ceai îți stau la dispoziție să te aducă sau să te scoată din starea ta ? www.justt.ro sau pagina de facebook Justt Romania, acestea sunt limitele spatiului virtual, dacă însă ești din Brașov, ești un mare norocos ?,  showroom ul nostru îți stă la dispoziție zi de zi 7 zile din 7. Este un altfel de showroom pentru că atât ceaiul nostru favorit cât și celelalte produse de la noi sunt altfel. Alături de minunatele rețete de la Justt o să găsiți,  cafea, ciocolată, vin, produse hand made, miere, dulceață ….produse unicat sau în serie mică cu drag produse de alți antreprenori atât din Brașov cât și din țară. Spicy Cup se numește magazinul, pentru că ne-am propus să-ți condimentatăm ceașca ? și ne găsiți în Centrul Comercial Magnolia, Str. Crișului nr.18 din Brașov

Să fie cu ceai bun, acesta este mottoul nostru

Afacerea mea in imagini

20181122_143027
20181116_173041
FB_IMG_1542121166073
IMG_20181110_092006_136
20181102_142954
20181122_163213
20181122_143051

Cine esti si in ce crezi?

Sunt un om fain, sincer, deschis, flexibil, determinat care crede în lucrurile facute cu pasiune!

Care este super-puterea ta?

În afară de zâmbetul #alwayspozitiv, determinarea, mut muntele cu lingurița dacă trebuie.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Ideea o aveam de mult, instabilitatea economică m-a ținut o perioadă în loc, grija zilei de mâine, a copiilor care depind zi de zi de mine, ca mamă singură ai nevoie de o oarecare stabilitate financiară nu atât pentru tine cât pentru cele necesare copiilor.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Când mi-am dat seama că totul depinde de mine și nu de alții, când am realizat că nu va fi niciodată momentul perfect pentru a începe.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Zambesc să știți, visam să mă fac bibliotecar sau învățătoare...iubesc cărțile și iubesc copii. Imi imaginam că o să stau toată ziua și o să citesc.
Bibliotecar nu am ajuns însă sunt voluntar în Crucea Roșie Brașov de mai bine de 2 ani și creez alaturi de copii prin prisma atelietelor creative și a taberelor pe care le organizez.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Dar din dar, poveste din poveste. Consider că oricine se poate bucura de un ceai bun, indiferent de brand, fie că-l primești în dar sau ți-l cumperi singur, important este sa fie natural.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Produse cu dedicație segmentului HoReCa, servicii de promovare, organizare de evenimente...însă ceaiul e la putere. In curând vom lansa propria colecție de ceai, un produs 100% românesc, 4 rețete minunate de ceai cu personalitate!

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Ceaiul invită la poveste, este o poveste, bucurie pură, prietenie.

Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?

Atâta timp cat starea de bine este o nevoie consider ca misiunea mea este atinsă.

Ce valoare aduce in societate afacerea ta?

Valori care se nu pot masura in bani...cum poți măsura zambetul sau starea de bine?

Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Militez și voi milita pentru producatorii locali. Inclusiv la noi în magazinul de prezentare. Consider ca este important să ne sprijinim și recomandăm reciproc.

Care este relatia afacerii tale cu comunitatea Antreprenoare? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?

Respect si reciprocitate!
Sprijin mamici aflate la inceput de drum, ofer mentorat celor care au nevoie, ofer ajutor atunci cand sunt solicitată.
Toate intr-un cadru proactiv, constructiv, pozitiv.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Atata timp cat faci cu placere, asta se vede si ca urmare familia te sprijina, copii mei isi aloca timp din timpul lor si ma sprijina fara sa le cer ajutorul...satisfacție maximă!

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Autoeducatia, pentru că manualele sunt manuale. Participarea la multe cursuri de perfectionare si zi de zi, fiecare zi e o noua zi de antreprenoriat.

Cum va spune Mos Craciun povestea voastra in aceasta iarna?

Mos Craciun își va condimenta zilele cu Spicy CuP ...după ce le verifică el...pe căni ca's condimentate bine...vă recomandat si vă ofera si voua 🙂

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Sincer, pozitiv, determinat

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

De ce ai ales acest domeniu si care sunt, in doua cuvinte, avantajele si dezavantajele lui in Romania anului 2018?

Cred ca domeniul m-a ales pe mine. Iubesc oamenii, imi place sa fiu înconjurată de oameni faini și cel mai bun mod de a o face este alaturi de ceaiul meu favorit just t 🙂

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sa aibă rabdare, să fie sincere, sa o faca cu drag orice ar alege...succesul este doar o chestiune de timp!

Crezi ca poti presara putina „magie” in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta „magie” pentru tine?

Sa iau fiecare zi asa cum vine...magia este in noi, noi suntem magie.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Orice moment alaturi de copii mei este momentul preferat, mai puțin atunci când Ileana, cea mică imi pune 100 de intrebari pe minut 🙂

Adresa

Brasov, str. Zizinului 113