AncaPop

Suntem unul dintre principalii furnizori de echipamente medicale pentru recuperare din România. Avem o gama completa de sisteme inovatoare pentru recuperare medicala, echipamente de antrenament static si dinamic, de neuroreabilitare robotica si recuperare functionala.

Dorim sa le ofertim clientilor nostrii cele mai noi si inovatoare tehnologii pentru reabilitare medicala, realizate de producatori internationali cu titlul de lideri de piata in acest domeniu.

Misiunea PHYSIOMED este sa oferim clienților noștri produse de calitate deosebită, soluții tehnologice de ultimă oră și un raport performanță-preț excelent pentru a deschide noi drumuri în terapia recuperatorie.

Afacerea mea in imagini

PHYSIOMED
Congres SRRM2018
Sesiunea Academica2018
Academie2
medica2018PM
NeuroreabilitareRobotica
Sisteme
DeepOscillation
Congresbalneo
Academie_2016TB

Cine esti si in ce crezi?

Sunt antreprenoare, mama de baiat, team player intr-o echipa minunata si o fire sportiva pasionata de medicina.
Cred in oameni! Cred in sinceritate absoluta, perseverenta si loialitate. Si mai cred ca toate lucrurile se intampla cu un motiv, chiar daca nu suntem capabili sa vedem acest lucru in acel moment.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Cred ca de mica aspiram la o meserie in care pot ajuta in mod real oamenii. Tin minte ca mi-am dorit mult timp sa devin medic. In timpul scolii insa, mi-am descoperit pasiunea in practicarea unui sport de performanță si cred ca mai presus de toate ma atragea depasirea conditiior fizice si psihice pentru obtinerea performantei, in orice domeniu ar fi fost ea. Si acum mi se pare incredibil cum se imbina pasiunea pentru medicina, sport si performanta in viata mea, prin stiinta si arta reabilitarii medicale.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Ne adresam tuturor celor care sunt parte din procesul de recuperare, fie ea neurologica, ortopedica sau sportiva. Fie ca vorbim de Spitale de Recuperare, atat publice cat si private, precum si Clinici si Cabinete de Reabilitare Medicala si Recuperare Sportiva. Aditional, avem si cateva produse adresate pacientilor in proces de recuperare la domiciliu sau pacienti cu patologii ce necesita un management continuu, cum ar fi limfedemul sau neuropatia diabetica.

Care sunt proiectele tale de suflet realizate pana acum?

Ca antreprenor nu prea ai de ales decat sa realizezi proiecte de suflet 🙂 Pentru ca fiecare proiect este muncit si dus la capat cu aceeasi implicare, pasiune si suflet. As putea sa vorbesc despre un proiect aproape sufletului meu, colaborarea pe care o avem de cativa ani cu un centru exceptional de recuperare neuropsihomotorie pentru copii. Sunt mandra ca putem contribui la activitatea lor prin tehnologiile noastre si prin suportul educational oferit. Sunt o echipa extraordinara, condusa de un om foarte special, care se duce in fiecare zi la job sa schimbe vieti. Vorbind de impact, cati dintre noi putem spune asta?

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sa isi gaseasca acel domeniu de care sunt pasionate si in care pot excela! Cel mai important este sa ne descoperim si sa ne ascultăm vocea interioară. Pana la urma, ne petrecem o parte atat de mare din viata “la birou”, asa ca de ce sa nu facem ceea ce ne aduce multumire?
As mai adauga ca trebuie sa creada cu tarie ca isi vor gasi locul pe piata, caci in ecuatia unei noi afaceri (de succes) e nevoie sa stim exact cui ne adresam, si daca ceea ce urmeaza sa oferim ne va aduce venitul previzionat si, desigur, cu ce costuri.

Crezi ca poti presara putina „magie” in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta „magie” pentru tine?

Cred foarte mult in “magie” si in cafea deopotriva :)))
Cred ca e important de subliniat faptul ca desi cifrele asigură sustenabilitatea unui business, acestea nu reprezinta si motivatia din spatele businessului. In cazul meu, dorinta de a fi parte in procesul de recuperare a unor pacienti cu afectiuni severe si dorinta de a fi un suport important pentru medici prin uneltele oferite care ii ajuta sa imbunatateasca viata pacientilor a fost infinit mai mare decat dorinta de a face profit. De cand am pornit pe acest drum, misiunea mea a fost ca tot ceea ce face echipa PHYSIOMED Romania sa conteze, sa aduca valoare, sa creeze impact social, sa iasa din tiparele clasice si sa ofere mai mult in termeni de suport tehnic, informatii, educatie, sprijin. Sa fie parte din viata pacientilor si medicilor intr-un mod cat se poate de autentic, uman si empatic. Si aceasta este "magia" pe care noi o punem zilnic in cafea 🙂

Care este momentul tau preferat al zilei?

Momentul savurarii cafelei de dimineata, in liniste, pe terasa cu priveliste asupra Clujului. E acel moment in care imi pun ordine intre ganduri si ma incarc pentru o noua zi. Cred ca este un ritual de care nu m-as putea lipsi!
Website http://www.physiomed.ro
Facebook https://www.facebook.com/physiomedromania/

Adresa

Calea Turzii 189A