Internet-Ivana si Casia-42

Sunt o mama pasionata de croitorie si de lucrul de mana. Visul meu este sa ofer parintilor posibilitatea de a le construi propriilor copii spatii de joaca personalizate si gandite pentru nevoile lor specifice.

Afacerea mea in imagini

Internet-Corturi Mara-4

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Totul s-a intamplat aproape pe negandite, organic si firesc. Totul a inceput dupa ce am nascut-o pe Cassia, primul meu copil. Poate a fost tesatura afectiva si biologica a experientei oricarei mame puse fata in fata cu realitatea bogata, inspaimantatoare si inspaimantator de frumoasa a unei vieti noi, a vietii unui pui de om cu tot potentialul de magie pe care-l aduce. Poate ca nasterea a fost doar catalizatorul care mi-a permis sa inteleg o mica parte din lumea in care traiesc si sa ma inteleg pe mine insami.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

M-am bucurat de sustinerea familiei inca de la inceput, ceea ce mi-a oferit libertatea de a incerca, de a experimenta si de a-mi descoperi pasiunile

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Daca la inceput tentativele mele de a intra in lumea mestesugului au fost timide, acum mi se pare ca am acumulat suficienta experienta incat sa ofer ceea ce am invatat si altor pasionati, motiv pentru care voi deschide un atelier de handmade si croitorie pentru incepatori.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Produsele mele se adreseaza in general copiilor, dar pregatesc o surpriza mare pentru cei pasionati de lucurul de mana incepand cu luna martie 2019.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Confectionez corturi teepee personalizate pentru copii, saltelute de joaca, pernute, protectii de patut, lenjerii de pat, saculeti pentru gradinita. Dar ma bucur intotdeauna de noi provocari din partea clientilor.

Ce valoare aduce in societate afacerea ta?

Imi doresc sa ofer produse de calitate, materiale selectionate cu grija, siguranta .

Cui se adreseaza afacerea ta?

Afacerea mea se adreseaza celor care isi doresc produse facute cu grija, din materiale deosebite, personalizate.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Pasiune, Creativitate, Originalitate

Cum apreciezi nivelul pietei locale/regionale pe sectorul tau?

Piata de handmade este in dezvoltare, atat ca cerere cat si ca oferta. Local, cresterea nivelului de trai se traduce prin orientarea spre produse manufacturate, deosebite de cele produse in serie. Se cauta mai mult calitate ridicata decat pret redus.

Ai avut un plan de afaceri inainte de a deveni antreprenoare? Daca nu, prin prisma experientei pe care o ai acum, ce crezi ca era obligatoriu de luat in considerare inca dinainte de a porni efectiv afacerea?

Nu am plecat cu un plan de afaceri, a fost trial and error. Cred ca e esential sa ai un buget inainte de a incepe orice afacere.

Care sunt proiectele tale de viitor?

Atelierul este urmatorul pas, si definitivarea site-ului si shop-ului online.
Website https://www.bippidi.ro/
Facebook https://www.facebook.com/bippidi/