IMG_4330

Copywriter si social media content creator pe o parte, iar consultant DoTerra pe cealalta. Cine nu stie ar putea zice ca cele doua nu sunt deloc compatibile, insa eu spun contrariul. Datorita spiritului meu creativ si usor ludic le combin cu pasiune si placere.

Afacerea mea in imagini

IMG_4901
44613928_338965756909632_375267922764890112_o

Cine esti si in ce crezi?

Sunt femeie, sotie, mama, om al cuvintelor, un artist in suflet insa un antreprenor in realitate. Cred in onestitate si curaj, in puterea de a iesi din zona de confort, de a te reprezenta cu omenie si mandrie.

Care este super-puterea ta?

Mi-am dezvoltat-o in ultimii 2 ani si jumatate si n-a fost usor. Am invatat sa jonglez cu tot ce poate insemna viata unui om care incearca sa se dezvolte personal si profesional. Am avut provocarile unei parinteli ca la carte, a unui business nou inceput si provocarile unui business mai vechi.
Iar ziua nu are decat 24 de ore. Super puterea mea e cea de a fi cat mai mult din mama suficient de buna, sotia nu chiar perfecta, femeia care invata sa se cunoasca si sa se iubeasca asa cum e.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

In 2012 a fost declicul. In momentul in care am decis ca a munci pentru mine, cu bune si rele, e mai bine decat a munci pentru altii. Flexibilitatea unui program pe care ti-l stabilesti, dar si responsabilizarea care vine la pachet e doar un mod de a te autodepasi.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Dupa ce am nascut si am avut o perioada de pauza profesionala, timp in care am simtit ca neuronii incep sa moara, rand pe rand 🙂 Atunci am inteles ca a fi om, nu neaparat femeie, ci om intreg inseamna sa poti face multe atat in viata personala cat si in cea profesionala. Pentru mine echilibrul intre cele doua e cheia unei vieti fericite.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Uaaa. Am alternat de la a fi invatatoare, la a fi designer vestimentar, desi atunci nu stiam ce inseamna asta. Apoi am vrut sa fiu doctor si mai prin liceu voiam sa fiu poet. 🙂

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Pentru primul domeniu destul de departe. Am program flexibil, ceea ce inseamna ca pot sa ii dedic copilului meu mai mult timp decat daca as munci de la 9 la 17.
In cel de-al doilea mi-am gasit motivatia pe parcurs. Cel de-al doilea mi-a adus confortul financiar dorit si a adus la suprafata o motivatie ascunsa, cea de a-i arata fiicei mele ca nu ma limiteaza statutul de mama si sotie, ca pot face sa se intample lucrurile in care cred, i'm following my dream. E un lucru foarte important pentru copiii nostri sa stie ca parintii lor isi urmeaza visele.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Afacerea de advertising se adreseaza cu preponderenta firmelor. Asadar, lucrez mult cu persoane juridice.
Iar cea de consultant Doterra persoanelor fizice, mamicilor, femeilor in general, dar tuturor celor care isi doresc un stil de viata mai sanatos, mai aproape de natural.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Dupa cum spuneam, firma de advertising ofera servicii de promovare a afacerii, de moderare continut pagina facebook, creare de continut website si de altfel orice soi de continut scris. Gandim evenimente de toate felurile, insa nu le mai implementam. Gandim strategii de promovare si le implementam.Businessul de consultant Doterra presupune oferirea de informatii despre produsele firmei, precum si impartasirea experientei personale.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Ar trebui sa ii intrebati pe ei 🙂 Clientii mei sunt multumiti de serviciile mele, drept dovada avem subiecte de discutii din cele mai diverse: de la numele copiilor, la ce soi de vinuri prefera la aniversari. Asta spune ca avem o relatie de prietenie, asadar pot doar sa sper ca sunt si bucurosi sa ne aflam pe acelasi drum in zona profesionala.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Creativa, perseverenta, perfectionista

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

As spera ca una cu final fericit. 🙂

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sa indrazneasca sa creada in ele si in visul lor, dar sa isi faca bine temele. Afacerile proprii care sunt facute doar cu sufletul risca sa esueze, cele facute din suflet si conduse cu capul au sanse de reusita. Asadar, accepta ajutor de oriunde s-ar ivi el,fii pragmatica si pregatita pentru orice