20180827_215619

Ne-am nascut din pasiunea pentru ciocolata, dar si pentru ca iubim arta si frumosul. Am creat un brand mic&chic, o ciocolaterie artizanala in inima Transilvaniei, unde gasiti mici bijuterii artizanale facute cu suflet, pentru ca punem pasiune in ceea ce facem. Valorile care ne definesc si care stau la baza conceptului  MURI – Artisan Chocolatier sunt: calitatea, eleganta gustului, rafinamentul si inovatia.

Produsele noastre le dedicam tuturor celor care iubesc ciocolata artizanala si doresc gust unic si combinatii inedite. De aceea incantam gusturile cu specialitati din ciocolata belgiana, produse in Romania.

Afacerea mea in imagini

Chocobar (7)
Chocobar (15)
Chocobar (20)
Chocobar (18)
Cutie 12 bucati cioco pictata
Cutie 2 bucati marturii trufe dark
Cutie 6 bucati bomboane pictate
received_1843694962336659

Cine esti si in ce crezi?

Eu sunt Gabriela, pasionata de arta, opera, balet, film, muzica si CIOCOLATA.
Drumul meu spre lumea ciocolatei a inceput in urma cu 2 ani, cand mi-am inceput formarea ca Artizan Ciocolatier, dupa o perioada in care scara valorilor mele s-a schimbat si familia a devenit una din valorile mele cele mai importante si puternice. Mi-am dorit sa ma dedic unui domeniu de care sunt cu adevarat pasionata, asadar mi-am facut curaj si am deshis o noua poarta pentru mine: ARTA CIOCOLATEI. Am urmat specializari in Belgia cu ciocolatieri profesionisti si am intrat astfel intr-un domeniu nou si fascinant.
Pasul firesc a fost sa creez conceptul Muri-Exquisite Artisan Chocolatier, ciocolaterie din inima Transilvaniei cu specialitati din ciocolata pentru cei pasionati de gust, rafinament si eleganta.
Prin conceptul Muri va propun un stil de viata prin bucuria aromelor, sau, dupa cum spune francezul prin expresia „ joie de vivre”, bucurie de viata, o exaltare a vieții. Se stie ca francezii au cei mai renumiți si geniali bucatari, deoarece acestia stiu sa savureze mancarea fara sentimente de vinovatie si sa se delecteze în fiecare zi.
Fiecare pralina este lucrata manual, cu suflet si creativitate, pentru a oferi un moment de rasfat, o experienta inedita. Fiecare produs creat de mine are povestea sa, poveste pe care vreau sa o impartasesc cu voi, iubitorii de ciocolata.
Arta ciocolatei artizanale este la fel ca moda: produse de sezon, lux, eleganta, lansari, trenduri, extreme, excentricitate, evenimente exclusiviste si editii limitate.

Care este super-puterea ta?

Sunt MAMA!

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Dorinta mea era sa devin medic chirurg sau medic in unitatea de primire urgente.

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Suficient cat sa fiu motivata pe viitor sa continui cu acest proiect.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Tuturor celor care iubesc ciocolata. Circula o gluma " 95 % din populatie adora ciocolata, restul de 5 % mint" 🙂

Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Pentru noi este foarte important sa folosim ingrediente de cea mai buna calitate, asadar ciocolata si ingredientele pe care le folosim la baza tuturor produselor noastre sunt de calitate superioara. Ne selectam cu mare atentie furnizorii si incercam mereu sa dam o atentie si produselor locale, de sezon, pentru personalizarea creatiilor noastre. Deoarece lucram manual toate specialitatile noastre din ingrediente atent alese, in loturi mici, dureaza pana la 3 zile finalizarea unui lot. Fiecare bucata de ciocolata pe care o preparam are arome pure, autentice, fara gusturi sau arome sintetice.

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

Este vital ca familia sa te sustina in demersul afacerii, am noroc de o familie superba care ma sustine in fiecare pas, ba mai mult ma incurajeaza la fiecare hop.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Cu ajutorul si intelegerea familiei, am reusit sa imi duc proiectele la bun sfarsit. Congruenta in relatie este o piatra de temelie in afacerea nou pornita.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Consider ca suma tuturor experientelor te fac omul de astazi, omul care duce in spate o responsabilitate, o afacere de familie. Asadar da, tot ceea ce a contribuit la omul de astazi este foarte important, aici intra toate formele de educatie.

Cum va spune Mos Craciun povestea voastra in aceasta iarna?

Sa fiti impliniti sufleteste!

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

optimist, autocritic,simplu
Website https://murichocolatier.ro/
Facebook https://www.facebook.com/murichocolatier/