Am terminat Facultatea de matematica si informatica, o facultate care am urmat-o din pasiune. Am inceput sa activez in imobiliare in anul 2002, intr-o companie unde am lucrat 10 ani, dupa care, in anul 2012 am inceput sa lucrez la proiectul REMS.
REMS este o companie care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din domeniul imobiliar servicii imobiliare de cea mai buna calitate. Ne concentram pe doua aspecte majore ale domeniului imobiliar: tranzactii imobiliare – inchiriere, vanzare, cumparare apartamente, case, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, precum si pe managementul proprietatilor imobiliare. Scopul nostru este de a ajuta clientii, cu toate nevoile lor imobiliare, facandu-le acestora experienta cat mai placuta in acest domeniu vast.
Afacerea mea in imagini
Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?
Profesor de matematicaCat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?
In domeniul imobiliar fiecare zi este diferita, apar noi provocari, noi discutii, noi tranzactii, noi clienti, noi oameni cu care te intalnesti. Fiecare tranzactie este diferita, nu exista un sablon al tranzactiei, de aceea solutiile pe care le ofer fiecarui client in parte, impreuna cu echipa mea, ma motiveaza in fiecare zi.Ma motiveaza responsabilitatea care o am fata de echipa mea, fata de timpul investit pana acum in aceasta afacere.
Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?
Lucrand impreuna cu sotul meu, este mai usor sa gestionam timpul care-l alocam afacerii si timpul pentru viata personala. Pentru fetita noastra echipa de la birou este ca si a doua familie. Incercam cand ajungem acasa sa lasam problemele de birou la usa si sa petrecem timp de calitate cu copilul nostru. Weekendurile le petrecem toti trei impreuna si incercam sa iesim din rutina zilnica.Am invatat in timp sa ma bucur de fiecare zi, sa fiu recunoscatoare pentru tot ceea ce am pe plan personal cat si professional.
Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?
Implicare, respect fata de client, responsabilitate, motivatie interioara si nu in ultimul rand pasiune. Pentru a putea sa creezi o afacere de success in primul rand ai nevoie de pasiune.Care au fost cele mai mari provocari la inceput?
O provocare majora a fost perioada cand am hotarat sa incep antreprenoriatul, perioada in care am muncit multe ore pe zi pentru a pune bazele noii afaceri, incercand sa construiesc o echipa performanta, impreuna cu care lucrez si astazi. In acea perioada plecam de acasa dimineata si ma intorceam seara tarziu, avand intalniri de lucru chiar si in weekend. Am avut norocul sa am alaturi de mine oameni care m-au sustinut cu care am muncit cot la cot, in aceasta afacere.Succesul nu il masuram numai in cifre, pentru mine succes inseamna si bucuria de a avea in jurul meu oameni de calitate, carora pot sa le transmit pasiunea pentru imobiliare si care sa puna suflet in tot ceea ce fac.
Care au fost cele mai mari provocari in afacerea ta pana acum?
Provocarea pe care o am zilnic este pentru educarea oamenilor care activeaza in acest domeniu in a alege servicii de calitate. Doresc ca in tot ceea ce fac sa pot convinge cat mai multi oameni ca optiunea de a lucra cu oameni si firme din domeniu care ofera servicii de calitate este cea mai buna optiune.Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?
Cel mai mult timp liber i-l dedic fetitei mele (5 ani) care este la o varsta la care e foarte important pentru ea sa ascult, sa-mi povesteasca toate lucrurile care I s-au intamplat peste zi la gradinita si sa ne facem planuri de weekend si concedii impreuna.Calatorim mult, incercam sa descoperim locuri noi atat in afara tarii cat si in tara petrecand timp in familie.
Citesc, dar aceastei pasiuni ale mele din pacate in aceasta perioada ii dedic din ce in ce mai putin timp, dar cand prind cate o carte buna citesc pana in zori.
Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?
Sa iubeasca munca, sa creada in visul lor, sa creada in fortele proprii, sa fie statornice, curajoaseCum te simti ca antreprenoare in Romania?
O femeie la conducerea unei afaceri, din punctul meu de vedere nu duce o lupta, ea incearca sa ajunga la intelegeri, comunicare si crearea de relatii pe toate planurile, atat in interiorul firmei, cat si cu partenerii de afaceri. Femeile pun mult mai multa pasiune in ceea ce fac, sunt mai consecvente si nu asteapta rezultate imediate. Pentru a crea ceva trainic e nevoie de pasiune, ambitie si respect.Uneori trebuie sa schimbi preconceptii, trebuie sa participi la intalniri unde esti singura femeie prezenta si sa incerci sa te impui prin argumente si solutii