FB_IMG_1543216560293

Sunt Andreea, mama de copil perfect , soția ideala, prietena minunata si viitoare antreprenoare de succes.

Librăria copiilor este un proiect de suflet, o plăcere pe care nu o pot descrie in cuvinte care pe zi ce trece ma determina sa devin cea mai bună versiune  mea ca mama, femeie si antreprenoare, este un drum frumos si o poveste cu happy end.

Afacerea mea in imagini

FB_IMG_1543188980631
FB_IMG_1542883191870

Cine esti si in ce crezi?

Imi place sa cred ca sunt sursa de energie si inspiratie pentru cei care ma cunosc si pentru cei pe care urmează sa ii intalnesc, sa ii cunosc, vreau sa fiu un exemplu de urmat pentru copilul meu si cred cu tărie că toți oamenii au o parte buna si frumoasa.
Cred in schimbare, cred in viitor si mai cred in succes.

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea este entuziasmul.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

De câțiva ani cochetam cu ideea de antreprenoriat si idei aveam dar ceva lipsea. Toate au prins contur cand a aparut David, băiețelul meu.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Primul sentiment l-am avut la prima întâlnire cu copiii dintr-un orfelinat. Am repetat experienta si am realizat ca trebuie sa incerc ca nu are ce sa se întâmple rau. Am fost încurajată de reactiile lor si pe parcurs de ceilalți.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Hahaha...vroiam sa ma fac rebelă 🙂 si sa cânt la chitara

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

In curand vom fi gata cu site-ul si la anul vom organiza intalniri si ateliere de citit diferite fata de cele cu care ne-am obisnuit. Imi doresc sa extind libraria si cu alte produse care sa contribuie la dezvoltarea sănătoasă a celor mici.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Ma adresez tuturor părinților, copiilor, bunicilor, fraților mai mari, verișorilor si tuturor celor care vor si isi doresc sa petreacă timp de calitate cu cei mici.
La noi fiecare are seara lui de poveste si ne place 🙂

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Afacerea cu carti este o investitie in tine , in ce iubești si ai mai de pret....copilul tau. O carte citită iti ofera foarte multe lucruri, sentimente si trăiri de la aventura, visare, experiențe noi, călătorii, dorința, dezvoltare verbală, intelectuala si mai ales timp si amintiri frumoase.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Ii bucura prin simplitatea momentului, ii bucura prin înțelegerea importantei pe care o are cititul asupra unui copil, ii bucura prin retrairea copilariei... ii bucura pur si simplu

Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?

Nevoia de cunoaștere, nevoia de atenție, de comunicare , informare si de relaxare. Sunt foarte multe beneficii si nevoi si de aceea se recomanda cititul inca de cand sunt mici.

Cui se adreseaza afacerea ta?

Tuturor. Oricine poate face asta. Oricine poate dărui o carte sau 1h din viata sa dedicata cititului.

Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Încerc să lucrez cu cat mai multi , sa existe o varietate ca sa pot face diferența. Sustin producătorii locali asa cum am facut-o si pana acum.

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

Toate se impaca bine si vin de la sine cand ce faci, faci cu plăcere si din dragoste
Imi place sa acord timp si calitate fiecărui rol in parte. Sunt tot ceea ce fac si gandesc si la sfarsitul zilei am o satisfacție personală.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Încă învăț sa ma organizez, sa schimb, sa gasesc variante, sa experimentez , sa jonglez cu rolurile mele . Nu mereu ne ies toate asa cum ne dorim dar schimband abordarea putem gasi solutia perfecta pentru noi si aceasta diferă de la persoana la persoana.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Educația incepe in primul si in primul rand de acasă, de mici, apoi celelalte contribuie foarte mult la dezvoltarea ta ca om si ca antreprenor. Pe mine educatia si autoeducatia antreprenoriala ma ajuta sa continui. Toti tindem către perfectiune

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Creativă, hotărâtă si nerabdatoare

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

Ar fi o poveste interesantă, plină de aventuri cu personaje frumoase si momente unice care te tin cu sufletul la gură, ar fi o poveste cu lectii si invataminte care sigur ai vrea sa o recitesti la nesfârșit.

Care au fost cele mai mari provocari la inceput?

Provocări sunt tot timpul , începutul e greu in orice domeniu, in orice afacere.

De ce ai ales acest domeniu si care sunt, in doua cuvinte, avantajele si dezavantajele lui in Romania anului 2018?

Am ales acest domeniu pentru ca educatia inseamna totul, creștem generații, ne pregatim si pregatim viitorul. Dezavantajul este ca nu toti au aceasta posibilitate si in goana dupa cifre, recunoaștere uitam de cei defavorizați.

Cum ai pornit afacerea? A fost greu? Ai avut momente de ezitare?

Afacerea am pornit-o cu foarte multa incredere , cu o viziune clară si cu un tel bine stabilit. Greu a fost si este in continuare dar intotdeauna vei gasi resursele necesare in tine, in bucuria momentului, in reacția clienților, in tot ceea ce faci. Am avut si inca am momente de ezitare dar mi-am propus sa ma las dusă de val si sa fac alegerile care ma împlinesc si ma reprezinta.

Care sunt proiectele tale de suflet realizate pana acum?

Pana sa incep afacerea făceam voluntariat pentru copiii defavorizați din centrele de plasament si eram dedicata in totalitate.
Acum am acest proiect si incerc sa le imbin si sa le dezvolt in paralel până în punctul maxim

Cum apreciezi sustinerea statului oferita tinerilor intreprinzatori?

Slabă si dezamagitoare.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sa creada ca orice e posibil, sa experimenteze , sa nu aștepte sa fie motivate de altcineva decât de ea si de vocea ei interioara si sa isi urmeze instinctul.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Pentru mine toate momentele zilei sunt preferate pentru ca sunt unice. Fiecare moment e trăit altfel, mai intens, mai frumos si din fiecare învăț câte ceva. Imi place dimineata pentru ca incep super încântată si cu forte proaspete ziua, prefer momentele din timpul zilei cand ies din online si întâlnesc oameni si seara pentru ca e liniștită si constructivă.
Facebook https://www.facebook.com/Libraria-Copiilor-362956604473114/