We

Iubim joaca în familie, atât între parinți și copii, cât și între frați, bunici-nepoți. Prin joc se poate construi o relație solidă și de durată între părinte si copil.
Aducem în Cuibul nostru jucării testate nu numai din punct de vedere al calităţii materialelor din care sunt făcute ci si verificate ca potenţial de explorare creativă şi de joacă interactivă părinţi-copii. Pentru că, deşi încurajăm jocul independent, credem că cele mai durabile amintiri se construiesc împreună cu părinţii calibraţi pe mintea copiilor.
Joaca împreună cu părintele este un extraordinar prilej de conectare, un exerciţiu de dialog, o mostră nepedagogică de comportamente acceptate ori nu de societate şi prilej de a obţine din partea copilului acele răspunsuri pe care nu le-ar oferi în mod voluntar, în cadrul unei discuţii care are fix acest scop. Atunci când părintele respectă iniţiativa şi ideile copilului, se poate integra în acţiune lăsând completă libertate imaginaţiei şi intervenind meşteşugit doar pentru a îndruma cu blândeţe. Fiind atent exclusiv la copil şi la joc, părintele se poate şi retrage atunci când cel mic lasă să se înţeleagă că are nevoie de mai mult spaţiu ori de întâlnirea cu sine din imaginar.
Pentru că joaca e despre curiozitate şi despre experienţe, despre formare şi învăţare. Şi pentru că fiecare clipă de joc e o şansă de creştere interioară pentru cel mic.
Credem în jucăriile nespecializate, care incită la puneri în scenă inventive şi personale. Aceleaşi câteva piese pot purta dialoguri în jocurile de rol, pot antrena motricitatea fină, pot vorbi despre atracţia gravitaţională ori despre multiplele generaţii ale unei familii. Cele câteva jucării de înaltă calitate pe care vi le propunem au potenţialul de a deveni cei mai buni prieteni inanimaţi ai copiilor voştri.
Va așteptăm să ne povestiți cum petreceți timpul alături de cei mici!

Afacerea mea in imagini

Clepsidre
Jocuri senzoriale
Scufia Rosie
Ursuleti
Ruseasca
Pantofior pe roti
matrioska cu margarete
Micul Print Jocul Planetelor
La Gradinita matrioska curcubeu

Cine esti si in ce crezi?

Sunt om si cred ca totul este posibil, doar sa vrei.

Care este super-puterea ta?

Entuziasmul!

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Tuturor care au pofta de viata si dorinta de joaca.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Este o mare provocare, dar prin organizare si disciplina se poate ajunge la un echilibru. Desigur, este nevoie de intelegere si de catre partener. 🙂

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Perseverenta, entuziasm, spontaneitate.

Cum ai pornit afacerea? A fost greu? Ai avut momente de ezitare?

Afacerea s-a pornit spontan, cu pasi mici. A fost un inceput lin dar cu provocari, cu multe de invatat. Da, uneori au fost si momente de ezitare dar munca in echipa face ca totul sa fie mai frumos si mai usor.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Dimineata devreme, cand se poate savura linistea si planifica o noua zi.
Website https://www.cuibulcujucarii.ro