KRNc

Kronhouse Real Estate este o agentie imobiliara formata dintr-o echipa tanara, profesionista, deschisa la schimbari si provocari datorita dorintei puternice de a imbunatati si schimba in bine modul de functionare al industriei imobiliare, precum si perceptia agentului imobiliar din Romania.

Afacerea mea in imagini

KRN
KRN
KRN

Cine esti si in ce crezi?

Sunt Cristina Neamtu, un om pasionat de viata si de frumos. Cred in OAMENI si in valorile lor!

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea: darul empatiei. Sunt o persoana empatica si imi este foarte usor sa creez legaturi armonioase cu cei din jur.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Am stiut ca imi doresc propria afacere in momentul in care mi-am dorit libertate din toate punctele de vedere (financiar, timp liber, sa fiu propriul meu sef).

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

De la primul "Multumesc!" pe care l-am primit !
A fost din partea unor clienti cu care am incheiat o tranzactie si mi-au multumit recunoscatori pentru ca le-am gasit locuinta ideala si ca se simt minunat acolo ! Satisfactia si fericirea pe care am vazut-o in ochii lor mi-au dat exact "aripile" de care aveam nevoie ca sa realizez ca sunt pe drumul potrivit, fac exact ceea ce imi place si rezultatele sunt extraordinare.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Cu ce ne ocupam: transformam o casa in, sau o casa in!
Facem ascest lucru cu entuziasm si profesionalism, identificand exact nevoile clientilor nostri. Oferim consultanta in procesul de vanzare/cumparare/inchiriere a unei proprietati si ii ajutam sa economiseasca timp, bani si energie !

Cui se adreseaza afacerea ta?

Serviciile oferite de Kronhouse Real Estate se adreseaza tuturor persoanelor care au o nevoie imobiliara, mai exact tuturor persoanelor care doresc sa vanda, sa achizitioneze sau sa inchirieze o proprietate.
Activam in mod preponderent pe segmentul rezidential, insa ne ocupam si de terenuri, spatii comerciale sau property management.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Corectitudine, calitate, incredere si pasiune in tot ceea ce fac!

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Cursurile de formare profesionala in domeniul in care activez, alaturi de o educatie antreprenoriala sunt piloni importanti ai afacerii mele, insa autoeducatia as putea spune ca a stat la baza crearii si dezvoltarii propriului business.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Energie;
Autenticitate;
Zambet;

Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?

In domeniul meu de activitate este foarte important sa stii cum sa imbini timpul de lucru cu timpul liber. In imobiliare nu exista un program fix si nici un weekend prestabilit. Nevoile imobiliare ale oamenilor se intampla sa fie si in weekend si in zilele de Sarbatoare :).
Sa faci imobiliare e un stil de viata, asa ca de multe ori munca in sine si timpul liber sunt "prieteni de joaca". Motiv pentru care, se intampla de exemplu sa merg la o vizionare si cu motocicleta (imbin utilul cu hobby-ul), sau...sa fac prospectare prin Centrul Istoric in timp ce ies cu prietenii la o cafea.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Ai incredere in fortele proprii! Important este sa fii buna in ceea ce faci si sa crezi in tine, daca incepi cu aceste doua lucruri, deja esti la jumatatea drumului !
Website http://kronhouse.ro/

Adresa

Brasov, Blvd. 15 Noiembrie, nr. 43