36890886_1748615468554594_2533348814157250560_n

Pink Paperland este o afacere ce cuprinde atât grafica și printuri pentru evenimente – oferim o gamă largă de invitații de eveniment împreună cu papetăria aferentă, cât și grafica pentru branding și imprimate promoționale, de la logo la flyere, cărți de vizită, printuri de mari dimensiuni indoor sau outdoor.

Eleonore’s este o afacere la început. Este un hobby transformat în afacere și se ocupă cu comercializarea păturilor pentru bebeluși tricotate manual din lână românească și merinos.

Afacerea mea in imagini

Invitatii I (1)
Invitatii I (3)
Invitatii I (4)
Invitatii I (46)
Invitatii I (111)
Invitatii I (145)
34382431_568711840194836_1602460261006966784_n
SAM_1103
SAM_1110
SAM_2652

Cine esti si in ce crezi?

Sunt Eli Liliac, o persoană optimista și extrem de creativă. Așa au început ambele afaceri, din necesitatea de exprimare a imaginației și din dorința de a face ceea ce îmi place. Sunt o persoană implicată în comunitate și mai ales în acțiunile de voluntariat privind nevoile copiilor și accesul acestora la educatie. Cred cu tărie că oamenii se pot schimba oricând în bine și ca schimbarea adevarată începe cu fiecare din noi.

Care este super-puterea ta?

Imaginația

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Arheolog

Cui se adreseaza afacerea ta?

Pink Paperland se adresează atât viitoarelor mirese care iși doresc invitații mai speciale pentru nunta lor, cât și firmelor care au nevoie de imprimate promoționale, o noua imagine a firmei sau de invitații pentru evenimente.

Eleonore's se adresează tuturor care doresc să ofere un cadou personalizat unui nou-nascut și nu numai.

Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Încercăm pe cât posibil să susținem producătorii locali și să producem totul aici, externalizând o parte din serviciile noastre către ei sau făcând achiziții, în cazul lânii, de la torcătorii din apropiere.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Creativă, serioasă, meticuloasă

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

Aventurile se întâmplă într-un tărâm fără limite, plin de culoare și cu arome de ceai.

Ce propunere de imbunatatire a legislatiei sau a cresterii sprijinului statului ai pentru stimularea dezvoltariii mediului de afaceri?

Cred ca ar trebui sa existe proiecte de finantare si pentru cei care nu au nevoie de angajati dar au nevoie de bani pentru a investi in aparatura si materiale. Sper ca in viitor sa se poata face ceva si in acest sens

Care sunt proiectele tale de viitor?

Pe viitor la Eleonore's se va adăuga o linie de haine de copii, pe care vrem sa o lansăm în primăvara 2019 iar Pink Paperland se va îmbogăți cu o colecție nouă de invitații de eveniment pe care lucrăm deja.

Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?

Meseria de graphic designer s-a completat cu pasiunea tricotatului care mă relaxa seara. Practic așa s-a născut a doua idee de afacere. In rest, timpul liber este în totalitate dedicat familiei și prietenilor.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Să fie sigure ca știu sa facă foarte bine ceea ce își doresc să facă, să respecte clienții așa cum si-ar dori ele să fie respectate, să fie corecte și să considere competiția o provocare de a fi mai bun nu o piatră de care să se împiedice.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Momentul preferat rămâne seara când ne strângem toată familia și ne petrecem timpul împreună .
Facebook https://www.facebook.com/eleonore.s.knitting/
https://www.facebook.com/pinkpaperland/
https://www.facebook.com/atelier1319/