IMG 2867 1

Eu sunt Daniela Dan, business & beauty coach, partener Oriflame si fondatoarea Scolii de frumusete, un program care te invata bazele automachiajului. Cred ca fiecare femeie are propriul fel de frumusete, care vine din interior, o gratie si o eleganta aparte. Misiunea mea e sa le ajut sa se redescopere si sa-si atinga potentialul.

Afacerea mea in imagini

1 (3)
19873957_1797762206907860_1089934092_n
27972235_1932732600087487_1955613119940590813_n
42970372_2250732134954197_650108794205896704_n
IMG_2803
k
PaulPlesaPhotography (49 of 232)

Cine esti si in ce crezi?

Eu sunt Daniela Dan si imi doresc sa pot ajuta cat mai multe femei sa aiba incredere in ele, sa fie frumoase atat la exterior, cat si la interior. Cred ca atat timp cat noi suntem bine cu noi, automat putem sa fim bine si cu cei din jurul nostru. Si uite asa apare armonia in viata noastra !

Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?

Stii ce se intampla cand folosesti produse cosmetice? Inseamna ca te ingrijesti. Inseamna ca te pretuiesti. Inseamna ca iti aloci timp. Si e normal ca in astfel de momente sa iti creasca increderea in tine, sa te simti mai bine, mai puternica.

Vorbim despre frumusete, despre feminitate, despre gratie, despre...noi. Cunoastem oameni noi, cream relatii, si impreuna formam o comunitate minunata.

Produsele Oriflame, care sunt toate din ingrediente naturale, si prieteniile care se leaga la intalnirile noastre sunt exact ceea ne trebuie pentru a ne rasfata zilnic si in fiecare zi 🙂 .

Cui se adreseaza afacerea ta?

Afacerea mea este o afacere cu oameni, pentru oameni. Cu totii avem nevoie de produse de ingrijire corporala, produse cosmetice, parfumuri etc. Prin urmare, afacerea mea se adreseaza tuturor celor care isi doresc o schimbare in bine.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Valorile mele sunt educatia, prietenia, familia si loialitatea. Si dupa aceste valori se ghideaza toate actiunile mele. Si cred ca e bine. Rezultatele se vad in oamenii exceptionali din echipa pe care am format-o.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Da, spre surprinderea mea am reusit. Recunosc ca initial afacerea era pe primul loc. Insa stiam ca este ceva temporar. Si ca investesc in afacerea mea, ca mai apoi sa am timpul necesar pentru familia mea. Iar acum am gasit echilibrul si armonia intre familie si afacere. Acum imi programez timpul cu familia, si abia apoi imi stabilesc actiunile si intalnirile legate de afacere. Si e tare bine sa poti sa fii langa copilul tau atunci cand are nevoie de tine, si nu doar atunci cand poti.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Sunt ambitioasa, perseverenta si creativa. Stilul meu de leadership aduce in prim plan puterea exemplului. Comunic usor si sunt un bun jucator in echipa.

Care sunt proiectele tale de suflet realizate pana acum?

Scoala de Frumusete, un program care te invata bazele automachiajului, este unul dintre proiectele mele de suflet. Am cunoscut multe femei pierdute prin multimea de lucruri pe care trebuie sa le faca zilnic. Rutina le rapeste putinul timp pe care il aveau pentru ele. Am fondat Scoala de frumusete pentru ca mi-am dorit sa schimbe asta si sa se ingrijeasca mai mult.

Cred ca fiecare femeie are propriul fel de frumusete, care vine din interior, o gratie si o eleganta aparte. Misiunea mea e sa le ajut sa se redescopere si sa-si atinga potentialul.

Le invat pe femei nu doar cum sa-si ingrijeasca tenul, ci si cum se pot dezvolta personal. Machiajul este o arta. Aplicat corect, el nu creaza o masca, ci ajuta frumusetea interioara sa se reflecte in exterior. Chipul tau este o carte de vizita vie si expresiva. Asigura-te ca transmite mesajul corect. Nimic nu e mai atractiv decat o femeie cu incredere in sine.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Foarte multe femei au idei si nu au incredere in ele. Eu cred ca orice idee iti vine atunci cand esti pregatita. Daca te-ai gandit ca vrei sa faci ceva, inseamna ca esti pregatita pentru acel ”ceva”. Gandim prea mult si actionam prea putin. Asa ca daca esti printre femeile care vor sa isi deschida propria afacere, go for it ! Daca nu actionezi tu azi, va actiona altcineva maine.

Crezi ca poti presara putina „magie” in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta „magie” pentru tine?

Bineinteles ca apar obstacole, bineinteles ca sunt si momente mai grele, insa aceasta ”magie” exista pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa o gasim. Mie imi place sa lucrez cu oamenii, sa-i vad crescand si atingandu-si potentialul. Lucrez cu o echipa creativa si unita, iar ei, oamenii ”mei” sunt ”magia” care ma ajuta sa merg mai departe, in fiecare zi. Ma bucur de realizarile lor mai mult decat ma bucur de realizarile mele, si stiu ca impreuna facem diferenta.
Website https://danieladan.ro/
Facebook https://www.facebook.com/scoaladefrumusetedanieladan/
https://www.facebook.com/danieladan.ro

Adresa

Str Tipografiei nr 11, Cluj-Napoca