eu

Socitatea ofera servicii de consultanta in domeniul accesare fonduri nerambursabile si managementului de proiect.

Mai precis: Oferim informații despre finanțări, verificăm eligibilitatea solcitantului si a ideii de proiect, precum si eligibilitatea cheltuielilor, intocmim documentația pentru obținerea fondurilor, asiguram managementul de proiect și servicii complete pentru implementare

Afacerea mea in imagini

crea
sun
asistenta_si_consultanta

Cine esti si in ce crezi?

Sunt o persoana optimista, cu incredere in propria persoana si in cei din jur, convinsa ca se pot intampla lucruri bune cand visurile sunt transpuse in obiective clare, cand echipa pune tot ce are mai bun pentru realizarea lor.

Care este super-puterea ta?

Tenacitatea, nu renunt usor, cred ca este important sa stii de unde sa iei informatia, sa-ti asumi decizii si consecinte, bune/rele cum or fi.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Acest lucru a venit ca ceva firesc, sunt o fire curioasa, creativa, care munceste chiar mai mult decat i se cere, cu conditia sa nu fiu incorsetata intr-un sistem strict. In momentul in care am realizat ca, cu experienta si cunostintele mele nu pot lucra pentru persoane care nu pot aprecia nivelul de expertiza, am considerat ca pot face toate acestea mai bine avand afacerea proprie, ca pot trata clientii dupa propriile mele principii si nu dupa ale altora ( deranjante uneori). Pentru afacerea mea clientul este mereu in centrul atentiei, relatia cu clienții se bazeaza pe încredere reciprocă, pe termen lung, și este construită pe baza expertizei, experienței și înțelegerii.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Serviciile oferite se adreseaza societatilor care doresc sa-si creasca competitivitatea, sa se dezvolte, precum si persoanelor care doresc sa inceapa o afacere noua. Suntem deschisi la colaborare cu institutiile publice care doresc sa dezvolte investitii finantate din fonduri nerambursabile.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Furnizam informatii! Consiliem clientii care au visuri marete si pentru care nu au resurse suficiente de finantare. Chiar aveam o prezentare a unui program, unde, in slide-ul final am pus o bagheta magica si urarea ca visurile lor sa se realizeze ...cu ajutorul nostru.

Cui se adreseaza afacerea ta?

Antreprenorilor sau viitorilor antreprenori, institutiilor publice, celor care doresc sa acceseze fonduri nerambursabile.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Respect, responsabilitate, pasiune, colaborare.

Care este relatia afacerii tale cu comunitatea Antreprenoare? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?

Intotdeauna mai avem ceva de invatat, din experiente proprii sau ale altora, poate pot ajuta sau sa gasesc persoane la care sa apelez in caz de nevoie, legaturile in business sunt foarte importante.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Autoeducatia este frunza din copacul cunoasterii... pe langa doua licente si un masterat am si o serie de certificari de specializare in domeniu, dar de invatat, invatam o viata, mai ales cand avem in grija propria afacere.
Predau cursuri de formare preofesionala, dar le spun cursantilor ca, un curs furnizeaza reperele, scheletul pe care cunostintele lor se vor dezvolta.
Daca faci ceea ce-ti place, intr-un domeniu drag, nu poti niciodata trage linie si sa spui ca e suficient.
,Autoeducata este, dup prerea mea ferma, singurul tip de educatie care exista. “ (I.Asimov)
sau, ca tot sunte pe un grup de entreprenoare:
“Educatia formala iti va asigura existenta. Autoeducatia iti va asigura o avere.” ( Jim Rohn).

De ce ai ales acest domeniu si care sunt, in doua cuvinte, avantajele si dezavantajele lui in Romania anului 2018?

Domeniul m-a atras si prin specificul lucrului pe proiecte. Sunt economist, munca de inregistrari contabile, cu biblioraftul la final de luna, pus pe raft, nu imi da satisfactii, in schimb, concursul pentru castigarea finantarilor, ,,lupta cu autoritatile'' si nu numai in implementarea proiectelor, finalizarea proiectelor imi dau satisfactii si in nici un caz nu putem vorbi de rutina, fiecare proiect are specificul sau.
Dezavantaje in Romania 2018? taxele, birocratia mai ales multimea de documente cu care vor functionarii care verifica, sa se acopere.

Ai avut un plan de afaceri inainte de a deveni antreprenoare? Daca nu, prin prisma experientei pe care o ai acum, ce crezi ca era obligatoriu de luat in considerare inca dinainte de a porni efectiv afacerea?

Planul de afaceri este esential in demararea unui business. Intocmesc acum planuri de afaceri pentru solicitanti si predau cursuri de dobandire competente antreprenoriale cu lucrare practica planul de afaceri. Consider ca un plan de afaceri, chiar daca nu e ,,pus pe hartie'' , el tot exista, fiecare initiator de afacere pleca de la o analiza a pietei, a concurentei, estimeaza cheluielile si veniturile, isi face scenarii de promovare si alege variantele potrivite.
Website https://consultanta-creativ-avantaj.webnode.ro/preturi/
Facebook https://www.facebook.com/consultcreativ/
https://www.facebook.com/tatiana.rusu.5205