thumbnail

Fleurir este un proiect minunat care reprezintă de fapt un sentiment, o stare, o emoţie, o înflorire a sufletului. Fleurir aduce un plus pe partea vizualo-olfactivă diverselor evenimente, private sau corporate, prin intermediul unei game variate de creaţii: cutii florale, buchete pentru ocazii speciale, aranjamente nuntă/botez/sărbatori, accesorii şi bijuterii pentru doamne, aranjamente cu plante suculente, terarii şi alte instalaţii florale. O altă latură a activităţii noastre o reprezintă susţinerea periodică de ateliere florale recreative pentru adulţi şi copii. Tematica fiecărui atelier  oferă posibilitatea de relaxare, regăsire a liniştii interioare şi exprimare a emoţiilor prin crearea unor compoziţii florale armonioase.

Afacerea mea in imagini

FB_IMG_1528306985779
FB_IMG_1529170485853
FB_IMG_1535559074176
thumbnail (2)
thumbnail (3)
thumbnail (4)
thumbnail (6)
43253644_503507713391815_8059738617523732480_n
41524231_491275337948386_8295878711186554880_n
43318923_502864396789480_5876740009507160064_n

Cine esti si in ce crezi?

Sunt Oana Fotache, mândră mamă de fetiţă şi designer florist. Cred in energia gandurilor pozitive, in tot ce e construit cu si din iubire, cred in Dumnezeu si in forta unei mame ce isi protejeaza puii.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Am realizat acest lucru atunci cand am simtit ca acea parte creativa a mea tanjeste dupa momentele de manifestare.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Am simtit ca prind aripi si ca pot zbura atunci cand a aparut soarele in propria-mi viata, fetita mea Sorana.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Daaa...profesoara de desen! 🙂

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Sunt atat de departe incat spun ca imi doresc dezvoltarea continua in domeniu.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Produsele mele se adreseaza in special doamnelor si domnisoarelor. Avem in vedere sa oferim produse si servicii atat tinerilor si varstnicilor indragostiti, domnilor ce adora sa isi surprinda partenerele intr-un mod elegant cat si celor mai mici ai familiei.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Cutii florale, buchete pentru ocazii speciale, aranjamente nuntă/botez/sărbatori, accesorii şi bijuterii pentru doamne, aranjamente cu plante suculente, terarii şi alte instalaţii florale, dar si servicii de organizare ateliere recreative pentru copii si adulti.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Fleurir ofera bucurie la buchet.

Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?

Este un mod elegant de exprimare a sentimentelor, trairilor si emotiilor.

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

Statutul de antreprenoare cu cel de sotie si mamica nu au fost nicicand certati pentru a se impaca 🙂 Este o colaborare si intelegere reciproca ce uneste si sudeaza ca un intreg.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Consider ca echilibrul intre cele doua este atunci cand ai gasit echilibrul in fiecare dintre ele. Intai in familie, apoi in afacere, caci dragostea vine din interior si radiaza in exterior.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Educaţia a stat la baza formării mele de-a lungul timpului. Studiile în domeniul artistic, marketing şi floristic s-au împreunat şi au contribuit la naşterea proiectului denumit Fleurir. Autoeducatia antreprenoriala de asemenea are un aport considerabil in cresterea si dezvoltarea business-ului caci una fara cealalta este aproape imposibil. Te poti dezvolta si fara una din cele doua, nu spun ca nu, insa conteaza si daca este o crestere sanatoasa, constructiva, care e vizibila in timp.

Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?

Timpul liber este dedicat familiei prin diverse activitati. De cand sunt mamica am aflat ca este un timp special acesta si de atunci ne "specializam" de fiecare data cand este nevoie.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sunt sigură că pe strada fiecăreia dintre noi există un soare. Este important doar să avem curajul să-l privim!
Facebook https://www.facebook.com/FleurirAtelier/