daniela irimia femeiaindependenta.ro

Trainer, speaker, autor si inainte de toate, antreprenor. Cu peste 10 ani de experienta in business si lucru cu oamenii, am ales sa imi dedic ultimii ani dezvoltarii personale. Prin proiectul Femeia Independenta vreau sa ajut femeile sa devina independente emotional, psihologic, fizic si financiar.

Afacerea mea in imagini

Audio Comunicare asertiva
cum sa atingi siguranta financiara
E-curs Managementul timpului
E-curs Planificarea si stabilirea obiectivelor
stima de sine nou

Cine esti si in ce crezi?

Sunt o femeie independenta, fascinata de natura umana si potentialul de dezvoltare al fiecaruia dintre noi.
Cred ca atunci cand traim conform propriilor noastre valori ne castigam independenta si traim o viata cu sens.
Cred ca atunci cand ne iubim pe noi, neconditionat, putem sa ii iubim si pe ceilalti.
Cred ca atunci cand ne respectam pe noi, ii respectam si pe ceilalti.
Cred ca atunci cand invatam sa primim, putem darui cu adevarat....

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Propria afacere....e un vis de cand eram mica, cand imi doream sa fiu "sefa". Asadar, la 21 de ani deja eram freelancer si la 24 ani am lansat prima afacere, o agentie de marketing online. Intre timp am dezvoltat mai multe afaceri, din unele am castigat bani, din altele doar experienta. Acum sunt training manager si partener la Vision Consulting, am o revista de dezvoltare personala - gandeste-pozitiv.ro si mai nou, acest frumos proiect pentru femei - Femeia Independenta by Daniela Irimia

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Cum am spus deja, produsele si serviciile mele sunt pentru femeile care vor sa se dezvolte, care vor mai mult de la ele, care vor sa traiasca o viata cu sens.

Sunt programe de dezvoltare personala si profesionala menite sa sprijine femeile sa se cunoasca mai bine, pentru ca apoi sa poata comunica mai bine, sa iti atinga obiectivele personale si profesionale.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Pe site-ul FemeiaIndependenta.ro ofer cursuri online, accesibile oricui, atat din punct de vedere al "spatiului" (am cliente din toata lumea, romance care s-au stabilit in alte tari in cautarea unei vieti mai bune) cat si accesibile din punct de vedere financiar.

Organizez workshop-uri si cursuri de comunicare asertiva, managementul timpului, gestionarea conflictelor.

Cand am lansat propiectul mi-am propus ca mesajul meu sa ajunga la 1 milion de femei. Lucrez la asta si imi doresc ca prin intermediul cartii sa ma apropii de acest numar ­čÖé

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Da, din fericire am gasit acest echilibru. Sau mai bine spus mi l-am creat in mare masura inainte sa devin mama. Am venituri pasive care mi-au permit sa reduc mult motoarele in primii 2-3 ani de viata ai copilului.

Lucrez foarte mult de acasa, eficientizez foarte bine tot ceea ce am de facut. Deleg activitatile care nu imi plac si la care nu ma pricep suficient de bine. Lucrez in medie 6 ore/ zi si sunt foarte OK cu asta.

Am renuntat la a mai face "tot ce imi doresc" constientizand ca si in materie de activitati, putem sa le impartim "dorinte" si "nevoi". Aplic principiul 80/20 . Fac doar acele 20% din activitati care imi aduc 80% beneficii.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Independenta, optimista si curajoasa ( si perseverenta)

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Sa analizeze bine avantajele si dezavantajele de a avea propria afacere. Sa isi faca un top al valorilor personale sa indentifice DE CE vor o afacere. Si daca valorile personale si nevoile ii sunt satisfacute prin lansarea propriei afaceri, atunci sa o faca!

Sa caute inspirate si modele de urmat. Sa citeasca si sa invete cat de mult poate, despre orice. De la marketing si vanzari, la finante si drept. Ai nevoie de minimul de cunostinte in mai toate domeniile. Indiferent ce afacere vrei sa faci.

Crezi ca poti presara putina ÔÇ×magieÔÇŁ in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta ÔÇ×magieÔÇŁ pentru tine?

Magie.....cred ca nu e deloc magie. Afacerile se fac pragmatic. Deci ai nevoie de curaj, perseverenta si abilitati. Vestea buna este ca totul se invata. ­čÖé
Website https://femeiaindependenta.ro/