Delia

Sunt Delia Turcan, si prin ceea ce fac incurajez oamenii sa treaca dincolo de limitele create de ei insisi, familiile lor si societate, sa se extinda si dezvolte, sa se descopere pe ei si sa-si recalete puterea, forta, potentialul, abilitatile innascute si superputerile pe care le au, dar nu stiu asta. Sustin crearea mai multor bani in vietile oamenilor, modalitati inedite de a crea afaceri si de a urma energia afacerilor, de a crea si construi mai mult decat ceea ce se cunoaste acum despre asta. Sustin crearea unor relatii interumane diferite si mai inalte decat orice este posibil in realitatea asta. Predau cursuri si ofer consultatii de Theta Healing, homeopatie, Access Bars, predau cursurile mele personale, si creez mereu si mereu lucruri noi, sunt un explorator in constiinta umana, si aleg intotdeauna lucrurile care functioneaza si creeaza mai mult pentru fiecare.

Afacerea mea in imagini

IMG_3463
IMG_5331
IMG_4260

Cine esti si in ce crezi?

Sunt farmacista, studenta la medicina, homeopat, instructor Theta Healing, Facilitator Certificat Access Consciousness, si, nu in ultimul rand, ci in primul, sunt doar eu, orice ar insemna asta.
Cred intr-un viitor diferit pentru umanitate, in puterea fiecaruia de a ne crea orice vrem in viata.
Si mai cred intr-un Creator care iubeste total, fara conditii si judecati. Constiinta Infinta si prieten apropiat.
Si mai cred ca pot fi o contributie pentru schimbarea din lume, care vine prin fiecare dintre noi.

Care este super-puterea ta?

Una?
Sa citesc, traduc si inteleg energiile care traverseaza viata unui om, banii lui, relatile lui, afacerea lui, si sa contribui la transformarea lor, la schimbarea din viata fiecaruia.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Intotdeauna mi-am dorit asta

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Stiu foarte bine sa ma incurajez. Nu-mi amintesc sa fi avut nevoie de incurajari pentru a creste.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Profesoara

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Sunt pe drum sa zicem. E un drum, nu un obiectiv

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Celor care realizeaza ca au nevoie de schimbare si nu stiu cum sa faca schimbarea. Mamicilor de copii bolnavi cronic sau acut. Bolnavilor de orice etiologie. Antreprenori si persoane interesate de fluxuri de venit suplimentare. Celor interesati de terapiile alternative dezvoltare si evolutie personala, care doresc sa invete.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Cursuri de Theta Healing-Baza, Avansat, Dig Deeper, Manifestare si Abundenta, Suflete Pereche, Jocul Vietii, Copii Curcubeu si Anatomie Intuitiva.
Cursuri Access Consciousness - Access Bars, Fundatie, Facelift, Joy of Business, cursuri personale de business, relatii, deblocare si creativitate.
Cursuri Homeopatie pentru Toti, Aromaterapie
Consultatii in domeniile de mai sus

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Atunci cand tu devii tot mai mult cine esti, viata ta se schimba. Ai o alta conexiune cu Universul si cu oamenii. Iti revii, te simti mai bine, intri in viata ta si iti recapeti potenta creatoare. Lucrurile se deschid, isi dau drumul fluxul de bani, relatiile, afacerea. In functie de ariile pe care lucram. Ii cam bucura, as zice

Ce nevoi realizeaza produsul/serviciul tau?

Nevoia de a te cunoaste pe tine. De a obtine claritate in viata ta. De a -L cunoaste pe Dumnezeu. De a debloca orice este blocat. Sigur ca nu batand din palme, dar in timp, cu siguranta.

Ce valoare aduce in societate afacerea ta?

Schimba oamenii. Lumea. Perspectivele. Aduce posibilitati noi de creatie. Mai multa constienta.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Imputernicirea oamenilor. Vindecare rapida, blanda, eficienta. Implicare. Compasiune. Intelegere. Profesionalism. Deschidere totala-invat oamenii tot ce stiu, fara rezerve. Prezenta.

Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Nu am furnizori

Care este relatia afacerii tale cu comunitatea Antreprenoare? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?

Mi se pare o idee minunata, si o initiativa desteapta, si mai ales utila. Creeaza deschidere pe o piata care se va extinde in viitor- a antreprenoriatului. Deschide calea catre sustinere reciproca, colaborare, creeaza o comunitate. Am o prietena care mi-a povestit ce faceti, si am apreciat deschiderea si profesionalismul cu care ati facut totul.

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

Acum copiii sunt mai mari, insa cand am inceput erau mici. Cu ajutor si sustinere totul este posibil. Echilibrul si prezenta constienta este cheia

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Acordand atentie in momentele importante pentru copii, calatorind si avand activitati impreuna, cu dezechilibre in unele momente, constientizari cand exageram in orice directie, facandu-ne drum printre iubire, vinovatii, conflicte si discutii.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Apffff, institutiile de invatamant ce te invata? Cum sa-ti antrenezi creierul sa invete mai mult. Lipseste viata, elementul uman, sufletul si spiritul cateodata una, cateodata toate. Nu, auto educatia si lucrul constant si hotarat cu mine au fost decisive

Cum va spune Mos Craciun povestea voastra in aceasta iarna?

A fost odata un Univers numit Mos Craciun, care va aduce tuturor exact ce cer, numai sa-si aminteasca sa ceara. Si niste oameni care par mici, dar care au toata forta creatiei in ei.
Varguta lipseste, pentru ca nu exista greseala, ci numai iubire, cadouri si bucurie. Si anul acesta s-a decis-va fi Craciun in fiecare zi!

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Bunatate, talent, pasiune

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

A fost odata si va continua sa fie si in viitor o lume fara boli, fara suferinta si fara durere. O lume in care oamenii se aduna si devin tot mai mult ei. In care nu exista judecati, si totul este creatie continua. Si in acea lume pedepsele dispar, si sunt inlocuite cu shimbare, constientizare, transformare. In care meditatia este o practica curenta, oamenii comunica telepatic, si materializeaza tot ce doresc. In care fiecare stie care este valoarea lui, si transmite asta, fiecare este in zona lui de geniu, si totul curge.

Care au fost cele mai mari provocari la inceput?

Sa gasesc clienti, sa lucrez cu mine pentru a putea primi. Orice. Bani, clienti, abundenta, sprijin, orice.

De ce ai ales acest domeniu si care sunt, in doua cuvinte, avantajele si dezavantajele lui in Romania anului 2018?

Tot parcursul meu a fost unul marcat de dorinta arzatoare de a intelege oamenii, structura umana, si de credinta in Dumnezeu, si dorinta de a ajunge la EL. Am 25 de ani de studiu intens, cautari, lucru cu mine. Vindecarea este domeniul si profesia mea, dar abundenta si bunastarea, si creativitatea imping astea si mai departe. Dorinta de a sprijini oamenii in moduri in care altii nu pot, si la care nu au acces atat de multi m-a dus catre dorinta de a preda. Suntem inca putini intr-o lume care se deschide. Cum ar fi sa fim si mai multi? Dezavantajul e ca sunt multi in domeniul acesta, si oamenii care sunt in cautari nu discern diferenta dintre calitate si mai putina calitate. Avantajul e ca exista deschidere, chiar si umbrita de prejudecati, dar exista.

Cum apreciezi nivelul pietei locale/regionale pe sectorul tau?

Piata pentru mine sunt oamenii. Toti oamenii. Insa oamenii se deschid pe rand, treptat. Unii nu o fac niciodata, si asta e firesc, Fiecare avem alegeri si preferinte. Asa ca piata mea-daca e vorba despre terapii si ameni bolnavi-e in crestere. Daca este vorba despre deblocari si terapii energetice - eintotdeauna loc. Mi-as dori doar sa ajung la mai multi oameni care rezoneaza cu mine. Nu poti sa placi tuturor. Dar poti gasi mai multi carora sa le fii de folos.

Cum ti-au influentat viziunea studiile facute in facultate si/sau dupa?

E bine sa cunosti si latura medicala a problemei. Mie imi place sa invat, si consider ca medicina este un domeniu interesant. Si informatiile de acolo adauga un plus homeopatiei. Cam atat.

Cum ai pornit afacerea? A fost greu? Ai avut momente de ezitare?

Cu entuziasm si bucurie. Am visat o viata sa am cabinetul meu, sa fiu inconjurata de oameni. Ei, toata lumea are momente de ezitare, mai mult de nervi. Nu a fost greu. A fost asa cum am cerut, de fiecare data, cu sustinere din partea unor oameni

Ai avut un plan de afaceri inainte de a deveni antreprenoare? Daca nu, prin prisma experientei pe care o ai acum, ce crezi ca era obligatoriu de luat in considerare inca dinainte de a porni efectiv afacerea?

Nu, n-am avut. Eu zic ca lucrurile curg, si esti sustinut. Acum vreau sa ma extind, si am un plan, dar la inceput nu a fost nimic.

Care sunt proiectele tale de suflet realizate pana acum?

Toate cursurile, fiecare in parte a fost un proiect de suflet. Fiecare e diferit de celalalt, si toate m au transformat si pe mine.

Care au fost cele mai mari provocari in afacerea ta pana acum?

Sa ma fac vizbila, si inca mai am de lucrat la asta

Cum apreciezi sustinerea statului oferita tinerilor intreprinzatori?

Apreciez. important e sa si ajungi la ea

Ce propunere de imbunatatire a legislatiei sau a cresterii sprijinului statului ai pentru stimularea dezvoltariii mediului de afaceri?

Imbunatatire? Poate schimbare totala. Aici nu e de imbunatatit, e de schimbat tot. Cel mai mare sprijin al statului este sa revizuiasca complet tot=mod de calcul al indicatorilor economici, corelatia intre calculele contabile si realitatea din teren, construirea unui mediu de afaceri coerent, se schimba din doi in doi. Adica si la doua zile. Pentru ca nu pare a fi o imagine coerenta. Solutiile sunt gen-de unde luam o patratica sa acoperim ruptura? Cand fondul este urmatorul-schimbam pantalonii frate! Ce alte modele economice viabile pot fi create? Ma rog, sunt mai radicala, dar e si o realitate asta.

Care sunt proiectele tale de viitor?

Sunt in lucru. Sa adun tot ce fac intr-o imagine globala si coerenta, am doua site uri noi in lucru, o carte. Sau doua. Sau noua. Sa continui sa invat si sa ma extind

Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?

Pentru mine nu e meserie, e un mod de viata care imi place. De aceea limita intre timpul liber si ceea ce fac nu este. In timpul liber sa zicem ca imi plac filmele, plimbarile, discutiile inteligente si cititul, audierea cursurilor, etc.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Fa-o daca iti doresti si iti place!

Crezi ca poti presara putina „magie” in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta „magie” pentru tine?

Ouuu, dar viata mea e magica. Ceea ce constientizez zilnic e magic. eu functionez din intrebari si prin intrebari, si in fiecare zi sunt surprinsa sa vad cat de eficiente sunt si ce magice sunt! Magia fiecarei zile vine din diferenta care este fiecare zi din viata mea si din diferenta care sunt eu.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Dimineata

Cum te simti ca antreprenoare in Romania?

Buna intrebare. Cum m-as simti oare in afara? Cu siguranta energia afara e mult mai prielnica si datorita incarcaturii noastre de tara ex-comunista, care ne-a spalat putin creierele, pana nu eliberam asta, lucrurile vor fi gandite in mic, minuscul si limitat. Ma simt limitata. De conceptii, concepte, judecati colective, etc
Website http://rothetahealing.ro/
Facebook https://www.facebook.com/pg/joyofcreationcommunity/events/?ref=page_internal
https://www.facebook.com/thetahealingdeliaturcan/

Adresa

Str Scoalei nr 4, Iasi