14480603_10208933248141831_3037940736308897218_o

Happy Music Makers este un Proiect Muzical Educational care se adreseaza tuturor! Bebelusi.Tanci.Prescolari.Adolescenti.Adulti. Bunici 

Studioul Happy Music Makers a fost fondat in anul 2015 de catre Ilinca Muresan, absolventa  a  Academiei de Muzica Gh Dima din Cluj-Napoca, cu specializarea Pedagogie Muzicala si Pian, Early Childhood Education Orff Specialized Teacher cu ambitia de a oferi o noua viziune pentru educatia muzicala din Romania.

Pornind de la ideea fundamentala ca suntem cu totii inzestrati muzical inca de la nastere, ne dorim sa incurajam ca atasamentul pentru muzica sa continue toata viata!

Dorim sa cream un mediu muzical liber si deschis unde atat cei foarte mici cat si adolescentii  si persoanele adulte sa aiba parte de o experienta muzicala de calitate si pozitiva .

Ne dorim sa expunem, sa dezvoltam si sa incurajam atasamentul pentru muzica, pentru toata lumea.

Dorim sa stimulam inteligenta, sa dezvoltam creativitatea si sa incurajam libera exprimare in randul tinerilor, creand astfel personalitati puternice si increzatoare in fortele proprii!

Afacerea mea in imagini

1STU9153 - Copy(1)
_MG_8574
_MG_8577
_MG_8595 - Copy - Copy - Copy
_MG_8598
_MG_8602 - Copy (2)
_MG_8635
_MG_9337
_MG_9346
_MG_9463

Cine esti si in ce crezi?

Sunt mama, sotie, fiica:) Cred in tot ceea ce transmite sentiment, emotie, cred in primul rand in IUBIRE!

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Bucuria copiilor cand cantam si ne jucam impreuna la cursuri, imi da aripi!
Feedback ul incurajator al parintilor este un plus pentru mine.
M a impresionat foarte mult reactia unei mamici care mi a multumit cu lacrimi in ochi pentru ceea ce facem la Studio, pentru atmosfera calda si placerea cu care vine impreuna cu fetita ei la cursuri:)

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Vroiam sa fiu lider, mi a placut intotdeauna sa coordonez o activitate, sa am un pui pe care sa l cresc mare si de care sa fiu mandra!

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

Conteaza foarte mult pentru mine sprijinul familei, le multumesc din tot sufletul. Activitatea de profesor de la Studio ma incarca pozitiv si cu multa energie, este aproape ca o terapie pentru mine activitatea pe care o fac, ma transpune complet in altceva/altundeva , ma incarca cu o energie foarte buna! Iar acest lucru este benefic pentru provocarile din viata de mamica, familie! 🙂

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Backround ul educational specific la care se adauga specializarile din domeniu si nu numai aduc un mare plus. Formarea initiala de baza este cea mai importanta! Real/Uman/Artistic, sunt directii clare si diferite.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Proactiva/Puternica/Emotionala

Cum ti-au influentat viziunea studiile facute in facultate si/sau dupa?

Pentru mine un mare atu ar fi experienta Internationala , in cazul meu, USA si Elvetia din domeniul artistic si nu numai care m au format ca personalitate, gandire, viziune!
Website http://www.thenewschoolofmusic.ro/

Adresa

Str Plevnei nr 74, Cluj-Napoca