e6d6c086-da4c-47a7-8104-1efa8f5e9142

Nola este magazinul in care parintii primesc toate informatiile necesare legate de siguranta copiilor in masina. Oferim posibilitatea de a inchiria diverse modele precum si consilierea si tot sprijinul necesar pentru alegerea scaunului auto potrivit.

Afacerea mea in imagini

237b5260-3f4c-4f7d-ab64-cad92bb0c03a
e92a74a5-100d-4eb0-908a-e9d6d79ca49b
3dde5d93-a587-41f2-a86e-0f387e5b46b4
b392a04a-4134-4c76-85ea-d6cf77e54093
f2137394-bbdc-498e-bc7c-e912193fb7e3

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea este esenta afacerii Nola si anume serviciul de consiliere pe care parintii il considera atat de valoros si util. Simt ca am aceasta putere in momentul in care parintii pleaca de la magazin cu toate informatiile necesare pentru a-si tine copiii in siguranta; vad limpezimea in gandurile lor si convingerea ca stiu ce au de facut.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Produsele si serviciile noastre se adreseaza viitorilor parinti care cauta scoica auto si carucior, celor care au deja copii si vor sa cumpere un scaun auto, dar si persoanelor care au nevoie temporar de un scaun auto si decid sa inchirieze.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Nola ofera un serviciu deosebit, apreciat in mare masura de parinti si anume consilierea pentru alegerea scaunului auto potrivit. Acest proces este dificil pentru ca intervin factori precum varsta si dimensiunile copilului, masina in care va fi folosit, bugetul maxim alocat pentru aceasta achizitie; pe piata exista atat de multe modele, unele foarte asemanatoare incat parintii pur si simplu nu stiu incotro sa se indrepte. Noi facem lumina in multitudinea aceasta de informatii si ii ajuta sa ia o decizie.

In stransa legatura cu serviciul de consiliere este vanzarea de scoici si scaune auto, accesorii pentru ele, dar si carucioare. Serviciul de inchiriere scoici, scaune si carucioare pentru copii completeaza perfect oferta noastra oferind posibilitatea de testare inainte de achizitie.

Ce valoare aduce in societate afacerea ta?

Imi place sa cred ca prin intermediul Nola contribui la siguranta copiilor, lucru extrem de valoros. Noi promovam in primul rand amplasarea cu spatele la sensul de mers pentru cat mai mult timp (varsta de 6-7 ani) fiindca este pozitia cea mai sigura in masina. Cu cat mai multe astfel de scaune in masini, cu atat mai multi copii sunt in siguranta pe drumurile din Cluj-Napoca si nu numai. De cand cu aceasta afacere, ma uit mereu in masini sa vad ce scaune folosesc parintii; ma bucura nespus cand vad scaune instalate cu spatele la sensul de mers si ma intristeaza teribil copiii neasigurati corespunzator in masina (fara scaune, fara centuri puse, in bratele unui adult).

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Am reusit sa gasesc cu un echilibru, dar nu a fost usor. Dupa ce stai acasa cu copilul 1-2 ani iti e greu sa te desprinzi de el minim 8 ore pe zi si sa te intorci la munca. Faptul ca ai afacerea proprie complica lucrurile fiindca implicarea e mare; eu reusesc cu greu sa ma desprind de munca pentru ca imi place foarte mult ceea ce fac, dar in acelasi timp vreau sa profit de timpul petrecut cu copiii mei cand suntem impreuna. Cred ca echipa pe care ti-o formezi ajuta foarte mult, sa poti sa delegi si sa ai increderea ca si fara tine lucrurile functioneaza la fel de bine; asta se intampla doar in timp, cu rabdare si pana atunci trebuie sa jonglezi cu cele doua roluri. Uneori afacerea va afea de suferit, uneori familia, dar cred ca depinde de noi cum gasim acel echilibru.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

In primul rand, sunt o persoana sincera; ofer si aștept sinceritate in toate tipurile de relatii pe care le am cu cei din jur: familie, prietenie, afaceri. In al doilea rand, cred ca ma caracterizeaza foarte bine constiinciozitatea care m-a ajutat sa obtin succes si apreciere atat in postura de angajat, cat si in cea de antreprenor. Nu in ultimul rand, sunt o persoana punctuala; pentru mine punctualitatea este o forma de respect fata de cei din jur.

Care au fost cele mai mari provocari la inceput?

Cred ca in fazele incipiente ale afacerii cele mai mari provocari sunt probleme financiare. Greselile te costa bani fiind foarte dureros cand ajungi la fundul sacului si luminita de la capatul tunelului e departe. Pe masura ce afacerea evolueaza probleme sunt de alta natura, uneori mai complexe si nu intotdeauna se mai pot rezolva cu banii care iti lipseau la inceput.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Cred ca cel mai important sfat pe care pot sa il dau este sa aiba incredere in ele si sa infrunte obstacolele pe rand, sa nu se lase coplesite de probleme. Pe mine personal, cel mai mult m-a ajutat sprijinul si suportul moral primit din partea altor antreprenori care inteleg foarte bine toate sentimentele contradictorii care te incearca la inceput de drum.
Website https://www.nolakids.ro/
Facebook https://www.facebook.com/inchirieriscauneauto/

Adresa

Str. Cernavoda, Nr.5-9, Cluj-Napoca