20180224_190750

Kunden Broker este unul dintre cei mai mari brokeri din Romania, cu sediul central la Cluj si filiale la nivel national. 

La Kunden punem pe primul plan viata si viitorul clientilor nostri. Prin colaborarea cu majoritatea companiilor de pe piata romaneasca, reusim sa oferim acestora cele mai bune solutii, adaptate nevoilor pe care lr au. 

Totdata, la Kunden Broker asiguram si bunurile, avem cele mai complete solutii de asigurari corporate si asiguram clientilor nostri consultanta pe toata durata derularii contractelor de asigurare. 

Afacerea mea in imagini

logo

Cine esti si in ce crezi?

Sunt sotie si mamica mandra a lui Yannis (7) si a Rebeccai (4). Sunt absolventa de Jurnalism si Drept si de Masterat in PR&Communication. Dupa aproape 7 ani de presa si 6 ani de marketing intr-o mare companie de turism din Romania, am decis sa o iau de la capat pe cont propriu.
Cred in munca mea, in oameni, in viitor!

Care este super-puterea ta?

Sunt mama si acasa, si la serviciu.
Acasa am 2 copii pe care incerc sa ii cresc sanatos din toate punctele de vedere, sa fiu alaturi de ei.
La birou, am 5 copii, echipa mea. Pe ei incerc sa ii cresc si sa le transmit valorile si aptitudinile mele profesionale.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

In decembrie se implinesc 4 ani de atunci. Am ajuns acasa intr-o seara, mai tarziu decat era prevazut in programul meu de lucru (de 8 ore, care de cele mai multe ori erau 9-10). Cand pregateam copiii de culcare baietelul meu a inceput sa planga, aparent, fara motiv. Avea 3 ani si ceva. Mi-a spus ca ii e dor sa avem timp sa ne jucam, sa stea mai mult cu mine. Atunci am decis ca e timpul sa schimb ceva. A doua si mi-am depus demisia si am devenit consultant financiar in asigurari. Acum mai "coc" ceva.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Tuturor celor carora le pasa de viitor.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Asigurari corporate (de la cele de bunuri, la produsele menite sa fidelizeze angajatii, cum ar fi asigurarile medicale integrate.
Planuri de economisire pentru pensie.
Planuri de economisire pentru copii.
Planuri de protectie in caz de evenimente nefericite.
Asigurari medicale private
Asigurari de bunuri, obligatorii sau facultative.
Asigurari de raspundere civila.
Si orice alt fel de asigurare.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Nevoile clientilor sunt, intotdeauna pe primul plan.

Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.

Da! Dar cred ca este extrem de importanta sustinerea familiei pentru a putea creste. Incerc sa imi organziez in asa fel activitatea, incat dupamasa sa fim toti 4 acasa. Uneori, insa e nevoie de mai multa implicare din partea mea la birou. Iar atunci echilibrul vine din partea sotului. Comunicarea e secretul.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Din pacate cred ca scoala din Romania nu ne ajuta deloc pe latura asta. Autoeducatia antreprenoriala: cursuri, carti, grupuri de business-networking, investitie continua in formare si dezvoltare. Asta cred ca ajuta cel mai mult.

De ce ai ales acest domeniu si care sunt, in doua cuvinte, avantajele si dezavantajele lui in Romania anului 2018?

A fost "afacerea" pentru care nu am avut nevoie de capital la inceput. Printre avantaje as aminti protectia intregii familii, umbrela de care avem cu totii nevoie. Ca dezavantaj major, inca, este slaba educare a romanilor in ce priveste asigurarile.

Care sunt proiectele tale de viitor?

Acum am un plan de afacere in lucru. Trebuia sa fie ubn proiect pe Start-up Nation. Dar Clujul a fost scos de pe harta. E un proiect de suflet, o pasiune proprie pe care sper sa o pun in practica, totusi, cat de curand. Ceva...dulce 🙂

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Curaj! Incercarea e mai importanta decat esecul!

Care este momentul tau preferat al zilei?

Seara, cand ne povestim unul altuia in familie, experientele din ziua respectiva. Incercam sa ne ajutam reciproc cu sfaturi si idei. Da, si copiii ne pot da sfaturi 🙂
Website https://consultantultaufinanciar.com