12802740_964212680327558_212104907637099143_n

Sunt Andreea si am la fel de multe roluri ca mai toate femeile din aceasta comunitate: mama, sotie, fiica, sora si mai nou antreprenoare. Activitatea pe care o desfasor este acordarea de consultanta in realizarea vacantelor cu familia, dar nu numai. Detin agentia de turism CompleTur, si asa cum spune si numele, ofer vacante complete.

Afacerea mea in imagini

logo sisteme rezervari jpeg

Cine esti si in ce crezi?

Sunt Andreea si cred in puterea femeii de a face lumea un loc mai bun. Fiecare incearca acest lucru prin propriile metode, prin educatia pe care o are, in domeniul in care simte ca isi poate lasa amprenta. Pentru mine, domeniul in care pot face diferenta este cel al calatoriilor si cred cu tarie ca vacanta ne poate schimba viata.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Da, sigur ca imi amintesc... imi doream sa ma fac vanzatoare :). In acest moment insa, preocuparea mea este in principal sa acord consultanta in organizarea vacantelor, asistenta in rezervarea tuturor serviciilor necesare, astfel incat calatoria sa fie lipsita de griji.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Spuneti-mi voi pe cineva care nu se bucura cand pleaca in vacanta? Nu e vacanta cu familia cel mai frumos mod de a va petrece timpul, de a explora locuri noi sau de a descoperi lucruri interesante alaturi de cei mici? Escapada cu sotul nu ar trebui sa lipseasca din planul de vacanta al fiecarui an. Acestea ar trebui sa fie momentele cele mai fericite, care creeaza cele mai frumoase amintiri.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Sunt in domeniul turismului de peste 15 ani, timp in care cred ca am inteles foarte bine care sunt asteptarile pasionatilor de calatorii. Comunicarea cu clientul este, dupa mine, cea mai importanta compenenta a procesului de ofertare, iar apoi grija, concentrarea si etica muncii nu pot decat sa te ajute sa iti fidelizezi clientii.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Trei cuvinte: pragmatica, autocritica, perseverenta.

Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?

In timpul liber, completez meseria mea exact cu ce stiu sa fac mai bine: vacante!

Crezi ca poti presara putina „magie” in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta „magie” pentru tine?

Fiecare client multumit reprezinta "magia" pentru mine. Bucuria clientilor in urma unei vacante fericite este ceea ce imi da aripi pentru a merge mai departe si a incerca sa le ofer mai mult cu fiecare noua calatorie.
Website https://completur.ro
Facebook https://www.facebook.com/completur.ro/