IMG_20181127_145449
Numele meu este Cristina Berbece, am 34 de ani, de profesie sunt economist, sunt sotie, mama si antreprenor. Calatoria mea de la mamica la antreprenor a inceput cu decizia de a-mi da demisia de la jobul meu clasic. Petreceam prea mult timp la serviciu, cu colegii, pierdeam mult timp in trafic si ce ma deranja cel mai tare era faptul ca nu puteam sa fiu langa fiul meu cand acesta avea nevoie de mine. Visam la o activitate flexibila, care sa ma provoace si care sa imi ofere timp cu fiul meu, sa ne bucuram de toate momentele, nazdravaniile si mutritele impreuna, si asa ratasem o multime, în primul an de gradi, când piciul era de dimineața până seara acolo. Am spus DA, deoarece era momentul propice, iar acum imi construiesc un business global, in 7 tari, in asociere cu o campaniegigant, Forever Living Products. Am cunoscut si am pornit la drum, in aceasta minunata calatorie cu mai multe mamici si femei, cu care am construit o relatie fantastica de prietenie, pe langa business, ma dezvolt personal continuu, ma redescopar si imi plac fantastic de tare sa fiu cea mai buna versiune a mea, in fiecare zi si sunt independenta financiar. Cel mai mult îmi place ca pot lucra de oriunde, ca pot ajunge în locuri unde nu am ajuns încă, explorând fantastic mediul online și ca îl pot implica pe fiul meu 100%(este partenerul meu cel mai grozav). 
Sunt fondatorul Lifestyle with Cristina Berbece, locul unde visele prind contur, dacă ai o motivație puternica și un vis. 
Și când ma gândesc ca totul a început de la un vis! 

Afacerea mea in imagini

IMG_20181120_100513
IMG_20181117_105421
IMG_20181102_103846

Cine esti si in ce crezi?

Sunt o mamica visătoare care crede ca putem sa realizam absolut tot ce ne propunem atât timp cât avem o motivație puternica și un vis măreț.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Momentul în care am decis ca vreau sa am propriul meu business a fost momentul în care nu puteam sa fiu lângă fiul meu când avea nevoie de mine. Îmi doresc sa fiu mama prezenta în fiecare zi din viata lui, astfel încât sa devina independent, puternic și sa ne bucuram de toate momentele frumoase împreună.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Am intrat in acest business fără sa știu nimic despre network marketing. În momentul în care am aflat ca îmi pot câștiga libertatea timpului și financiara, ca îl pot implica 100% pe Luca in acesta activitate, ca pot lucra de oriunde, cu o conexiune la internet, și îmi pot dezvolta businessul în 164 de țări, ca munca mea va fi recunoscuta pe scena, am zis De ce nu?
Am găsit un mediu de creștere, sunt încurajată, inspirata și ajutata sa ma dezvolt continuu și sa am o încredere în propriile forte.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Detectiv particular?
Apoi am fost licențiată în economie, iar în prezent sunt Networker și îmi place fantastic de tare.

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Sunt supervizor! Nu a fost o calatorie ușoară. Am vrut sa renunt de doua ori. Însă de fiecare data ma gândeam de ce am început și ma montam în directia visului meu, #LucasiMami.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Produsele mele se adresează tuturor. De la bebeluși la 100+, inclusiv animalutelor.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Produsele marca Forever Living Products sunt produse naturale, pe baza de aloe vera gel 100 %stabilizat si au ca scop o sănătate vibranta. Sa aratăm mai bine, sa ne simțim mai bine.

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Am ales o asociere cu aceasta companie gigant deoarece este ghidata de principii estice și solide, de integritate, empatie și bucurie.

Cum va spune Mos Craciun povestea voastra in aceasta iarna?

Am creat Atelierul Magic Team care vine sa inspire idei de super cadouri care oferă o stare minunata de bine.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Visatoare
Altruista
Ambitioasa

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

Un loc magic, unde oamenii obișnuiți realizează lucruri extraordinare.
Facebook https://www.facebook.com/antreprenorcristinaberbece/
https://www.facebook.com/cristina.berbece.9

Adresa

Fundeni, Ilfov