foto - PBV ed IX by eventportrait (3)1

Buna! 

Eu sunt Alina și m-am născut cu toamna-n zi, în septembrie ’79. Mă încăpățânez să fiu o fire veselă, perseverentă, optimistă și într-un continuu proces de dezvoltare personală și profesională.

Mi-am promis mie însămi să-mi ghidez viața personală și profesională după principii și valori bine definite, verticale și transparente.

Pun pasiune în tot ceea ce fac, sunt meticuloasă și atentă la detalii.

Iubesc oamenii și îmi place să lucrez înconjurată de oameni, cu ei și pentru ei.

Afacerea mea in imagini

Panoramic Business View ed IX by eventportrait (3)
Panoramic Business View ed IX by eventportrait (220)
Panoramic Business View ed IX by eventportrait (231)
photo 2017.04.04 Panoramic Business-24
photo 2017.04.04 Panoramic Business-65

Cine esti si in ce crezi?

Sunt o optimistă incurabilă și cred cu tărie în puterea exemplului pozitiv.

Care este super-puterea ta?

Energia pozitivă pe care o aduc în tot ceea ce fac, fie că este vorba de viața personală, de activitatea profesională sau proiectele de voluntariat în care sunt implicată.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Impact HR & Events pune la dispoziție servicii de recrutare și selecție, consiliere în carieră, precum și organizare de evenimente de business (conferințe, workshopuri, seminarii), dar și servicii de consultanță în aria managementului resurselor umane.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Perseverență, optimism, seriozitate.

Care sunt proiectele tale de suflet realizate pana acum?

Conferința "Panoramic Business View" (9 ediții până în acest moment) este proiectul meu de suflet, un eveniment la care mi-am propus să invit speakeri care să poată oferi informații din zona lor de expertiză, dar mai mult decât atât, să fi activat în zona antreprenorială și să poată vorbi din perspectiva antreprenorului și nu numai din punct de vedere al unui teoretician.

Cu ce se completeaza meseria ta in timpul liber?

Sunt voluntar activ în 3 proiecte dedicate copiilor și tinerilor, dar și într-o comunitate de resurse umane.

Îmi place foarte mult să alerg și îmi dedic mult din timpul personal activităților sportive (mă pregătesc să alerg un maraton în primăvara lui 2019)

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Să analizeze bine avantajele versus dezavantajele de a avea propriul business și tot ceea ce implică acesta: resurse - financiare, de timp, emoționale -.

Să caute modele de business similare și să facă o listă de verificare cu acțiuni "așa da" & "așa nu".

Să participe la evenimente dedicate antreprenorilor și să citească literatura de specialitate.

Crezi ca poti presara putina „magie” in cafea ca sa poti merge mai departe in fiecare zi pe drumul antreprenoriatului? Ce inseamna aceasta „magie” pentru tine?

Da, clar!

Deși nu credeam (până acum), Universul răspunde neliniștilor noastre. Se tot întâmplă, în ultima vreme, să mă sune prietenele antreprenoare să-mi ceară părerea sau să-mi propună o întâlnire la o cafea, unde să punem la cale noi propiecte sau pur și simplu să găsim soluții pentru a ieși din hățișurile legislației în domeniu.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Ador diminețile cu miros de cafea proaspătă .. sunt noi începuturi, infinite oportunități și posibilități .. pagini goale de agendă pe care le poți umple așa cum îți dorești: îți alegi momentele cu familia, meeting urile cu partenerii de business, întâlnirile cu prietenii și momentele pentru tine însuți.
Facebook https://www.facebook.com/Impact-BP-Events-961420207302952/
https://www.facebook.com/ImpactBusinessPerforming/

Adresa

București