IMG_9981

COLORATE este un proiect născut din dorința de a da viață unor obiecte aparent simple. Acesta a fost visul Ioanei Stănescu în 2011 și, de atunci, multe obiecte decorative, pereți, tricouri și farfurii au căpătat cu adevărat viață prin culoare.

Când nu concepe decorațiuni florale, Ioana reușește transpună stări de spirit și voie bunăîn toate lucrările ei, fie e vorba de artă murală (picturi pe pereții companiilor sau perețiicamerelor de copii), fie e vorba de decorarea unor obiecte aparent banale (căni, farfurii, rame foto) cu maxim de creativitate și culoare.

Luând amploare printre trend-setterii și vedetele locale, decorarea farfuriilor și a cănilor a devenit o linie de business în sine, la Colorate apelând chiar și agenții de publicitate pentru integrarea produselor în campaniile unor brand-uri cunoscute.

Colecțiile actuale sunt Moments, Fifty | Fifty, #iubesteromaneste, Coffe Mugs , Simplicity: Emoție.Bucurie.Trăire, Party Plates însă Ioana nu se oprește aici și realizează și comenzi 100% pesonalizate pentru cei care visează la un set de farfurii custom sau vor ofere un cadou de impact.

Afacerea mea in imagini

DSC_0017
DSC_0030
DSC_0037 copy
P1100181
015
003

Care este super-puterea ta?

Sa colorez vietile oamenilor 🙂

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Produsele se adreseaza atat persoanelor fizice ce isi doresc farfurii personalizate sau doresc sa ofere cadou precum si companiilor si agentiilor de publicitate.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Farfurii si cani personalizate, pictate manual.

Daca afacerea ta ar fi o poveste, cum ar fi aceasta?

Pictatul farfuriilor a pornit de la pasiunea mea pentru mancare. Gurmanda desavarsita dupa ce terminam de mancat, farfuriile mi se pareau prea simple si impersonale. Astfel am decis sa creez mesaje care sa incante de fiecare data cand savurezi ceva.
Website http://www.colorate.ro