03D89BA7-3DF0-4F05-923E-DB86F2FCC78E

Wolfpack Digital construieste produse digitale web si mobile start-to-end, de la definirea produsului pornind de la nevoile pietei, la design UX/UI, si pana la dezvoltare software si lansare.

Afacerea mea in imagini

B5E16E1A-B27F-4FF4-938D-464C571FFC61
3BC98B0B-F97A-4E38-AB18-0AB07A3FB487
0BB70744-70A1-4C94-B2F5-13FC2B4EA49B

Care este super-puterea ta?

Sunt lupoaica. ?

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Am stiut dintotdeauna ca imi doresc propria afacere, deoarece ma interesau domenii multe si diverse, iar acestea erau imposibil de adus impreuna altfel decat prin construirea propriei afaceri.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

In momentul in care nu am mai incercat sa ma incadrez intr-un anumit tipar si mi-am imbratisat modul propriu de a vedea si a face lucrurile, in loc sa ma mai lupt cu el.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Voiam sa fiu de toate!

Dupa ce valori se ghideaza afacerea ta?

Credem cu tarie in importanta comunicarii excelente, a responsabilitatii, a entuziasmului si a calitatii.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

In cazul meu, a fost educatia formala, in care am investit mult timp si energie: sunt licentiata in inginerie si in psihologie, am un masterat in PR si unul in Egineering with Business Management, iar in prezent sunt doctorand. Cred ca principala provocare a fost integrarea cunostintelor si punerea lor in practica, lucru care s-a intamplat si se intampla prin multe momente de “a-ha” si prin intrarea intr-un mindset creativ. Din acest punct de vedere, cred ca autoeducatia antreprenoriala poate ajuta mult si poate oferi multe scurtaturi.

De ce ai ales acest domeniu si care sunt, in doua cuvinte, avantajele si dezavantajele lui in Romania anului 2018?

Cred ca IT-ul reprezinta un aspect esential in viitorul umanitatii si am vrut sa fac parte din aceasta miscare. IT-ul romanesc reprezinta o combinatie castigatoare de locatie, talent si pricing pentru clientii internationali. Principala provocare este ca inca multor companii locale le lipseste intelegerea zonei de business a produselor digitale, insa progresam in acest sens.

Ce sfat ai sa le dai femeilor care doresc sa-si deschida propria afacere?

Credeti in voi si asumati-va riscuri! Doar asumandu-va riscuri dati o sansa reala afacerii voastre sa creasca.

Cum te simti ca antreprenoare in Romania?

Ma simt bine, chiar daca uneori ma simt singura. Cred ca avem nevoie de mai multe comunitati in care sa ne sustinem reciproc.
Website https://wolfpack-digital.com

Adresa

Str. Emil Racovita 33, Cluj-Napoca