Theta Healing 042

Maria e un om cald si blad menit sa aduca informatie, alinare si suport oamenilor in orice forma. Acesta e motivul pentru care in viata reala imbina jobul de a fi psiholog in unitate militara cu activitatea antreprenoriala, activitate in care duce cateva directii principale:

  • educatie pre si posnatala – cursuri Lamaze, cursuri de alaptare, consiliere in alaptare.
  • instructor si terapeut theta healing – acreditare pe 3 cursuri Theta Healing – baza avansat si dig deeper – atat cat sa ii indrume pe oameni sa ajunga la propriul subconstient si sa se vada pe ei si nevoile lor.
  • terapie – theta healing si terapii alternative cu uleiuri esentiale, precum si munca discreta de suport emotional si fizic asigurata in consiliere in alaptare, doula la nastere si postpartum.
  • Aromaterapie si uleiuri esentiale de inalt grad terapeutic.

Afacerea mea in imagini

Theta Healing 001
Theta Healing 002
Theta Healing 003
Theta Healing 005
Theta Healing 026
Theta Healing 028
Theta Healing 034
Theta Healing 039
Theta Healing 050

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea e caldura si capacitatea de a ajunge la sufletul omului in mod autentic.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Afacerea a venit la mine mult dupa ce am simtit ca aduc valoare in vietile oamenilor. Practic, o data ce am trecut pragul Cuibului Berzelor am avut prima data certitudinea ca stiu cum sa contribui la ceilalti si ca pot sa o fac cu sufletul. Asa ca intai am fost colaborator al Cubului Berzelor.
Apoi, treptat, am extins felul bland si drag de a fi si a contribui si la un momentat dat am constientizat ca sunt o mica antreprenoare si ca pot sa am si un brand.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Intotdeauna am simtit intrinsec ca pot. Insa pe masura ce oamenii imi confirmau cat bine am adus in vietile lor am simtit ca prind aripi.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Primul meu vis de care imi amintesc a fost sa am "multi copii, foarte multi copii" si, dupa foarte multi ani, mi-am dat seama ca asta a devenit realitate. Am fost trainerul a sute de cupluri in cursurile Lamaze si ajutorul a sute de mame in a-si pune copii la san. Fiindca familia e nucleul societatii, copii sunt cel mai valoros "aur", iar ultimele 3 cursuri theta healing au fost cu un sugar prezent, bineinteles, ca mama sa poata sa participe fara a o limita.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Familiilor si tuturor oamenilor constieti de faptul ca suntem mai mult decat ce se afla intre palarie si bocanci, celor constienti de faptul ca ne putem imbunatati viata sau, deschisi spre a constientiza asta. Si ca, o putem face in multe feluri.

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

Se impaca bine. Am doi baieti minunati si o fetita ce urmeaza sa se nasca in curand. E o bucurie si o implinire mare aceasta "gasca" a mea si, niciodata nu am simtit ca ar fi un impediment. Cred ca cele mai mari salturi in evolutia mea le-am facut impreuna cu baietii mei. Acum va urma o perioada de pauza sau semipauza, insa, probabil ca voi tine cursuri cu fetita in brate. Sotul ma sustine mult si crede in mine, ceea ce e minunat.

Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?

Suntem tot ceea ce suntem.
A contribuit la formarea si dezvoltarea mea copilaria din Apuseni, cu greul si frumusetea ei, liceul pedagogic, facultatea de psihologie, munca in organizatii militare inchise, copii, dar si faptul ca mereu am iubit sa invat si ca inca invat.
Sete de cunoastere, ambitie si elan mi-au permis sa evoluez pas cu pas spre cine sunt. Si, lucrez cu mine permanent.

Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?

Caldura, blandete, empatie
Facebook https://www.facebook.com/ThetaHealingCluj/
https://www.facebook.com/profile.php?id=710456311

Adresa

Cluj Napoca