21015776_1673757545982482_768790642645506882_o

Sunt Nora Niculescu – psiholog, educator prenatal Lamaze, Doula, Birth Story Listener, mamă – și sunt pentru totdeauna cucerită de magia primei întâlniri dintre mamă și puiul ei.

Călătoria mea a început din dorința de a ma pregăti eu cât de bine pentru când urma sa devin mamă și s-a transformat într-o minunată comunitate de părinți “altfel” – mai deschiși, mai curioși, mai conștienți, mai empatici și mai implicați – părinții din Cuibul Berzelor <3

Afacerea mea in imagini

0-1
2-1
5-1
16
visual 2

Cine esti si in ce crezi?

Sunt mamă, femeie, "bărzuță" și cred în bunătatea din fiecare om. Mai cred și că nașterea ne transformă și ne dezvăluie lucruri despre noi de care nu eram conștiente înainte și că odată cu apariția copiilor avem o șansă extraordinară să creștem si noi!

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea vine de la băieții mei, care mă întâmpină în fiecare seară acasă cu bucurie și pupici și asta imi dă energie pentru ziua următoare!

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

La aproximativ un an jumate de când o aveam deja 🙂

Cat de departe ai avansat in realizarea acestei motivatii?

Comunitatea Cuibului îmi dovedește zi de zi cât de mult am crescut împreună, iar minunații noștri copii continuă să ne fie atât profesori, cât și parteneri de drum.

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Cursurile de la Cuib se adresează tuturor părinților, atât din Cluj, cât și din toata țara, deoarece la cursurile de la Cuib există si opțiunea participării LIVE, în timp real cu cei prezenti fizic în sală.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

La Cuibul Berzelor avem cursuri și servicii ce vin în sprijinul părinților aflați în diferite etape ale părințitului - de la cursuri prenatale Lamaze, la gimnastică & yoga prenatală, la cursuri de alăptare, diversificare sau prim-ajutor și până la consiliere în alăptare sau înțărcare, doula la naștere sau postpartum și sesiuni de procesare a nașterii (Birth Story Listening).

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Cred ca marele plus pe care îl aduce Cuibul în viețile parinților săi este sprijinul acesta total, constant și necondiționat al comunității. Într-o lume în care suntem parcă tot mai dezradacinați de familiile noastre, Cuibul ține loc de famile extinsă și bună.

Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Un lucru pe care mi l-am dorit de la bun început, a fost să-mi sprijin părinții nu doar în această călătorie a lor ca familie, ci si în inițiativele lor profesionale. Si mă bucur să promovez afacerile mămicilor din Cuib și să le facilitez legatura pentru a crește și mai mult împreuna.

Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?

În cazul meu se împacă bine, căci am spriijinul familiei. Insa caut și eu mereu sa găsesc un echilibru între roluri. Spre exemplu, completez acest chestionar acum, după miezul nopții, pentru a nu rapi din timpul cu familia 🙂

Care sunt proiectele tale de suflet realizate pana acum?

Am trei proiecte de suflet - Cuibul Berzelor, Asociatia Doula Romania și formarea de noi specialiști în acest domeniu, ca formator de educatori Lamaze, dar si de doula la naștere si postpartum.

Care este momentul tau preferat al zilei?

Momentul preferat al zilei este acela cand puiul meu se lipește de pieptul meu așa cum o făcea și cand era bebe mic <3
Website https://www.cuibulberzelor.ro/

Adresa

Calea Dorobantilor, nr. 74, ap. 71