42467724_319342145287118_7601628639704121344_n

Anul acesta am implinit 40 de ani de existenta, 4 ani de cand am devenit mama si 1 an de cand am pornit pe calea confectionatului de bijuterii handmade cu pietre semipretioase. Sunt absolventa de liceu pedagogic (Scoala Normala “Gheorghe Sincai” Zalau), absolventa de filologie (Facultatea de Litere, sectia Romana-Engleza in cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca), cu o activitate de predare in invatamantul de stat de 6 ani si alti 6 ani de experienta in domeniul privat.

Afacerea mea in imagini

IMG_2749
IMG_2851
IMG_2862
IMG_2887
IMG_2924
IMG_2803
IMG_2782
IMG_2655

Cine esti si in ce crezi?

De curand am descoperit o vorba cu a carei semnificatie spiritul meu rezoneaza si potrivit careia “Tot ce este frumos incepe cu Dumnezeu”. Eu cred ca toate experientele vietii noastre incep si sfarsesc cu credinta ori ne-credinta noastra in Dumnezeu. Intalnirea mea cu pietrele semipretioase este o asemenea experienta, datorata unor circumstante potrivite: eu, la finalul concediului de crestere a copilului, o matusa din familie, pasionata de cristale si proprietatile acestora si din nou eu, o mare iubitoare de tot ce este frumos: de la un suflet frumos, o poezie frumoasa, o floare frumoasa pana la o banala pereche de cercei… frumosi.

Care este super-puterea ta?

Super-puterea mea este data de credinta mea in Dumnezeu, de fetita mea, de familia mea.

Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?

Am realizat ca imi doresc independenta in momentul in care m-am pregatit sa devin mama.

Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?

Am fost o norocoasa in aceasta viata pentru ca familia m-a sustinut dintotdeauna in tot ceea ce am dorit sa obtin.

Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?

Cand eram mica ma jucam adesea de-a profesoara 🙂 .

Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Consider ca realizez bijuterii potrivite pentru a fi purtate zilnic de catre femei, cristalele avand puterea de a oferi culoare unei zile banale ori istovitoare, dar si bijuterii pentru ocazii speciale.

Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Initial mi-am dorit sa realizez doar cercei intrucat eu consider ca cerceii fac parte din categoria acelor accesorii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Ulterior am fost provocata sa realizez si prima bratara si daca tot am ajuns si la acest capitol, am experimentat si realizarea de coliere. Asa incat, astazi pot oferi cercei, bratari, coliere, pandantive si cateva modele de inele cu pietre semipretioase. Ceea ce cred eu ca este important este faptul ca majoritatea accesoriilor metalice folosite sunt din argint 925 sau argint placat cu rodiu, exceptie facand cateva accesorii decorative din aliaj inoxidabil, fara nichel, care permit stabilirea unor preturi mai scazute in cazul bratarilor sau al colierelor.

Cum ii bucura pe ceilalti afacerea ta?

Bijuteriile, in general, pot schimba starea de spirit a unei femei, iar pietrele semipretioase sunt o minune a naturii prin ele insele; proprietatile si legendele transmise sunt, de asemenea, fascinante, iar podoabele propuse de mine sunt bijuterii care, in viziunea mea, imbraca un stil simplu, feminin si puternic.
Website https://podoabepretioase.blogspot.com/
Facebook https://www.facebook.com/podoabe.pretioase/