Sunt soție, mamă, psihoterapeut și făuritoare de frumos. De mică îmi plăceau costumele populare, iile și visam la momentul în care îmi voi coase o ie. În acest moment, realizez bijuterii cusute manual, papioane, butoni, zâne din lână, coliere din lână împâslită și sunt mereu deschisă la noi provocări.”
Afacerea mea in imagini
Care este super-puterea ta?
Super - puterea mea este ambitia.Cand ai realizat ca iti doresti propria afacere?
Mi-am dorit propria afacere in urma unor experiențe neplăcute trăite la locurile de munca din trecut. Am lucrat ca si inginer calitate in domeniul auto. Din pacate am trecut prin momente grele care mi-au provocat depresie si atacuri de panica, dar cu multă putere am reusit sa ies din situațiile neplăcute si sa depășesc acele stări.Cand ai simtit pentru prima oara ca prinzi aripi, ca esti incurajata, ca poti deveni ce vrei tu sa devii?
Am inceput sa prind aripi dupa nasterea fetiței mele, Ava.Odata cu venirea ei pe lume, viata mea s-a schimbat total si mi-am descoperit calea.
Iti amintesti ce voiai sa te faci cand erai micuta?
Cand eram mica voiam sa ma fac detectiv si manechin.Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?
Produsele mele se adreseaza atat doamnelor cat si domniilor iubitori de traditie, unicat si lucrat de mana.Am parte de clienti minunati care ma inspira si ma motivează să avansez si sa merg mai departe.
Cum se impaca statutul de antreprenoare cu cel de sotie si proaspata mamica?
La început a fost foarte dificil si din cauza multor nopti nedormite devenisem destul de greu de suportat pentru cei din familia mea. Am avut parte de toata susținerea lor si am reusit sa imbin armonios toate rolurile mele.Poate putin tabu, dar ai reusit sa gasesti un echilibru intre familie si afacere? Vrem si noi sa stim cum.
Of, a fost un pic greu la inceput, dar daca exista iubire, sinceritate si o buna comunicare atunci se rezolva lucrurile foarte usor.Ce consideri ca a contribuit mai mult la crearea si dezvoltarea propriului business: educatia pe care ai primit-o in cadrul institutiilor de invatamant sau autoeducatia antreprenoriala, la care ai contribuit tu, prin propria formare? De ce?
In principiu a contribuit foarte mult autoesucatie antrepronoriala. Din pacate la scoala nu m-a invatat nimeni nimic in acest sens, dar e bine ca exista grupuri minunate de facebook, google si youtube.Daca ai putea sa te caracterizezi in trei cuvinte, care ar fi acelea?
Ambitioasa, atenta la detalii si visătoare.De ce ai ales acest domeniu si care sunt, in doua cuvinte, avantajele si dezavantajele lui in Romania anului 2018?
Am ales acest domeniu deoarece mi se potriveste foarte bine ceea ce fac, o fac cu mult bun-gust.Avantaje: deschiderea oamenilor catre nou, gama larga de targuri tematice.
Dezavantaje: taxe mari ale târgurilor, nesustinerea atrizanilor de catre primarii, taxe catre stat foarte mari.